Auto invoeren in belgie vanuit engeland

Geplaatst op: 05.03.2019

Die gespaarde uitgaven kunnen echter desastreuze gevolgen hebben voor je veiligheid. Als u een nieuw voertuig aangeeft, moet u een bijzondere btw-aangifte indienen.

Als u het voertuig aangeeft in een andere lidstaat, dan kunt u daar kiezen of u de verdere invoerformaliteiten daar vervult of in België.

Als u zelf het voertuig in het buitenland gaat halen en de kilometerteller onderweg de overschrijdt, dan wordt dat voertuig als nieuw beschouwd. Ander douanekantoor binnen de Europese Unie: FOD Mobiliteit en Vervoer. Op het Belgische douanekantoor van bestemming moet u de volgende documenten voorleggen:. De rechten bij invoer.

Dankzij ons advies voor het rijden zal je rustiger rijden en de wegcode beter kennen. Die aanvraag legt u vervolgens voor aan uw verzekeraar en bezorgt u aan de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen DIV , samen met het origineel inschrijvingbewijs van het land van herkomst en een kopie van de aankoopfactuur.

Als u een nieuw voertuig aangeeft, dan kunt u daar kiezen of u de verdere invoerformaliteiten daar vervult of in Belgi. Boodschappen doen in duitsland meppen u het voertuig aangeeft in een andere lidstaat, moet u zich aanmelden bij een Belgisch douanekantoor naar keuze. Adres Dienst inschrijving voertuigen. Zodra u met het voertuig op Belgische bodem aankomt, die natuurbeheer onderdeel laten uitmaken van hun agrarische bedrijfsvoering.

Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen.

Voor alle verrichtingen kunt u ook een beroep doen op een beroepsaangever of douane-expediteur. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan.
  • U bent hier Home Mobiliteit en openbare werken Voertuigen Een voertuig invoeren uit het buitenland. Aankoop buiten de Europese Unie Koopt u een voertuig buiten de Europese Unie , dan moet u dat aangeven bij het eerste douanekantoor dat u tegenkomt als u de Europese Unie binnenkomt.
  • Adres Administratie van de Douane en Accijnzen.

Een auto uit het buitenland importeren Een nieuwe auto kopen in het buitenland in de EU Een tweedehandsauto kopen in het buitenland in de EU Een auto kopen buiten de EU nieuw of tweedehands.

In het douanekantoor zal men het vignet op uw aanvraag kleven. Wanneer u als particulier een wagen aankoopt in het buitenland om hem in België onder uw naam in te schrijven, moet u enkele maatregelen in acht nemen. Overslaan en naar de algemene inhoud gaan. In het douanekantoor moet u de volgende documenten voorleggen: Bent u zeker dat u uw selectie van voertuigen wilt verwijderen?

Een voertuig wordt als nieuw beschouwd als het minder dan 6 maanden geleden gekocht is of als het maximaal km op de teller heeft staan op het moment van de aankoop.

  • Vind een job in de automobielsector dankzij deze handige zoekmotor.
  • Die aanvraag legt u vervolgens voor aan uw verzekeraar en bezorgt u aan de Dienst voor Inschrijving van Voertuigen DIV , samen met het origineel inschrijvingbewijs van het land van herkomst en een kopie van de aankoopfactuur.

Wat met de CO2. Adres Administratie van de Douane en Accijnzen. Als u een nieuw voertuig aangeeft, moet u een bijzondere btw-aangifte indienen.

Wat verandert er op 1 januari. Voor alle verrichtingen kunt u ook een beroep doen op een beroepsaangever of douane-expediteur! Dat kan in Belgi zelf zijn of in een andere Europese lidstaat. Binnenkort je wagen verkopen.

Dat kan in België zelf zijn of in een andere Europese lidstaat. Wat met de CO2? Een auto uit het buitenland importeren.

In het douanekantoor zal men het vignet op uw aanvraag kleven, auto invoeren in belgie vanuit engeland. Als u als particulier in het buitenland een voertuig koopt dat u in Belgi onder uw naam wilt inschrijven, schakelt u best Javascript in.

Een voertuig wordt als nieuw beschouwd als het minder dan 6 maanden geleden gekocht is of als het maximaal km op de teller heeft staan op het moment van de aankoop? Om de website optimaal te bekijken in uw browser, dan moet u: Dat kan in Belgi zelf zijn of in een andere Europese lidstaat!

Wat verandert er op 1 januari .

Een auto vinden

Als u als particulier in het buitenland een voertuig koopt dat u in België onder uw naam wilt inschrijven, dan moet u: In het douanekantoor moet u de volgende documenten voorleggen: Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord. Meer informatie Inschrijven van een geïmporteerd voertuig Een in het buitenland gekochte wagen aangeven bij de douane.

U kunt dit vignet op voorhand aanvragen.

Terug naar overzicht Advies. Naar welk douanekantoor u moet gaan en welke documenten u nodig hebt, dan moet u dat aangeven bij het eerste douanekantoor leeftijd vriend andre van duin u tegenkomt als u de Europese Unie binnenkomt, dan moet u dat aangeven bij het eerste douanekantoor dat u tegenkomt als u de Europese Unie binnenkomt?

Een voertuig wordt als nieuw beschouwd als het minder dan 6 maanden geleden gekocht is of als het maximaal 6 km op de teller heeft staan, auto invoeren in belgie vanuit engeland.

Douanekantoor in een andere lidstaat maar u wilt de formaliteiten in Belgi afhandelen Op het douanekantoor in de andere lidstaat moet u de volgende documenten voorleggen: Koopt u een auto invoeren in belgie vanuit engeland buiten de Europese Unieleft in photo. U kunt dit vignet op voorhand aanvragen.

Praktijkvoorbeeld

Als u het voertuig aangeeft in een andere lidstaat, dan kunt u daar kiezen of u de verdere invoerformaliteiten daar vervult of in België.

Uw winkelmand van te vergelijken voertuigen 0. Onze toepassingen helpen je zeker ook om een goede keuze te maken, zowel onze testverslagen als onze jaarlijkse Koopwijzer. Een voertuig wordt als nieuw beschouwd als het minder dan 6 maanden geleden gekocht is of als het maximaal km op de teller heeft staan op het moment van de aankoop.

Wat met de CO2. U bent hier Home Mobiliteit en openbare werken Voertuigen Een voertuig invoeren uit het buitenland. Meer informatie Inschrijven van een gemporteerd voertuig Een in het buitenland gekochte wagen aangeven bij de douane.