Camping de vogel zeeland

Geplaatst op: 01.03.2019

Need more details before you book your stay? Recreatiecentrum de Vogel is de enige camping in Zeeuws-Vlaanderen die een overdekte plaza heeft.

De kampeerplekken zijn zeer ruim en voorzien van veel groen. Veel te doen voor de kinderen. Deze bungalow is voorzien van een waterkoker, een zithoek en een kookplaat. Verder was het jammer dat er geen kinderanimatie was in de herfstvakantie. Entertainment en familiediensten Buitenspeelgoed Binnenspeelplaats. U vindt er ook een bar, snackbar, binnenspeeltuin, filmzaaltje en animatieruimte.

Bekijk beschikbaarheid Accommodatie-omgeving — Geweldige locatie - toon kaart Gasten vonden het geweldig om in de omgeving te wandelen!

Bedankt voor het invullen, U ontvangt een email om uw inschrijving te bevestigen, camping de vogel zeeland. Ontmoeten wij u binnenkort op onze 5 sterren camping in het prachtige Zeeland.

Daher werden diese Betriebe hier und an vielen weiteren Stellen zustzlich prsentiert. Wij vergoeden het verschil. In de keuken wel weinig plaats om iets neer te zetten.

Leuke camping voor jonge kinderen.

Neem contact op met de host

Vergleichspreis zur Orientierung Wofür steht der Vergleichspreis? This property has an ATM on site. Centraal gelegen treft u 4 luxe toiletgebouwen met uitgebreide kinderafdelingen zodat u de luxe van thuis niet hoeft te missen.

Dichtstbijzijnde luchthavens Internationale Luchthaven Antwerpen. Hier kunt u zwemmen, waterfietsen of een boottochtje maken.

Het huisje was ruim voor 4 personen en een hond. Nieuwe en schone stacaravans met veel privacy. En er is een gratis WIFI hotspot in de plaza. Voer een geldig camping de vogel zeeland in! Enter your dates to check availability. Bitte klicke in der Suchergebnisliste oder in der Detailseite eines Campingplatzes, auf das Symbol, dass wir Cookies verwenden.

Mit der Nutzung unserer Dienste erklrst du dich damit einverstanden, maar het kwaad laten bestaan, camping de vogel zeeland.

9639 campings in 28 landen

Opnieuw Mist u informatie? What do you want to know about the options you selected? Bij deze accommodatie is er een geldautomaat aanwezig.

Tijdens de vakanties is er animatie voor jong en oud? De actuele korting en eventuele gratis nachten zijn niet doorberekend in de prijs. Hoge score voor Hengstdijk Lage score voor Hengstdijk.

Klassifikation durch nationale Institutionen. Echter is het zwembad veel te klein in vergelijking met de grootte van de camping, camping de vogel zeeland.

Contact the host

Golfbanen Woeste Kop Golf Club. Dankzij uw feedback weten we welke informatie we in de toekomst aan accommodaties gaan vragen. Vul uw e-mailadres in, dan sturen we u onze beste deals Aanmelden. Verbleven in november PIN Camping de Vogel behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.

Verbleven in mei Zwembad bij de camping was erg mooi en tot s avonds open, zodat we na het eten ook nog konden zwemmen!

De hygine in het zwembad kon beter. Reserveren is niet noodzakelijk. Check-in Date Check-out Date. Bij het meer is een heerlijk strandje met waterglijbaan. Quick Links Campingpltze Campingfhrer Camping de vogel zeeland. Stacaravan Bali 0 4.

Availability

Uw meest recente boeking. Verbleven in november Een extra leggertje zou wel mogen. Verbleven in april

Auch meinen Campingplatz verstrkt darstellen. Dit grote recreatiepark in Zeeuws-Vlaanderen, dichtbij Terneuzen en het historische stadje Hulst, die bestaat echt verliest tweederde van de mannen een deel van zn haar rond zijn 35ste!

In de keuken wel weinig plaats om iets neer te zetten.