Filmpje van youtube verwijderen zonder account

Geplaatst op: 22.01.2019

Dit pictogram ziet eruit als drie horizontale grijze balkjes. Al je reacties en antwoorden worden definitief verwijderd.

Selecteer onderaan Kanaal verwijderen.

Onder content vallen bijvoorbeeld je video's, reacties, berichten, afspeellijsten en geschiedenis. Ik wil een filmpje verwijderen, maar het staat in een oud Youtube account waar ik niet meer ik kan loggen omdat ik het wachtwoord niet meer weet. Selecteer Ik wil mijn content definitief verwijderen.

Met deze stappen wordt alleen je YouTube-kanaal verwijderd, niet het Google-account dat je gebruikt om in te loggen. Log in op YouTube.

Klik rechtsboven op je account en vervolgens op YouTube-instellingen. YouTube In andere talen: Volg deze stappen om je YouTube-kanaal te verwijderen: Je YouTube geschiedenis verwijderen In dit artikel: Je kunt hier op elk moment naartoe gaan door de volgende stappen te zetten:. Selecteer Ik wil mijn kanaal verbergen of Ik wil mijn content verbergen. Selecteer Zoekgeschiedenis onderbreken om te voorkomen dat zoekopdrachten worden bewaard.

Klik op de stippen en klik op "Verwijderen uit Kijkgeschiedenis". Klik op Geschiedenis van bekeken video's hervatten om deze keuze ongedaan te maken. Het rode YouTube-pictogram, meestal naast of over de drie horizontale streepjes. In sommige versies van de YouTube-app moet je tikken op het Instellingen-pictogram.

Op de meeste apparaten kun je ook je zoekgeschiedenis verwijderen, zodat zoektermen of titels niet als suggesties worden weergegeven bij toekomstige zoekacties.

Selecteer Mijn kanaal verwijderen mogelijk staat er Mijn content verwijderen.

Klik rechtsboven op je account en vervolgens op YouTube-instellingen. Gebruik deze methode voor een elke telefoon of tablet met Filmpje van youtube verwijderen zonder account. Log op een computer in op het YouTube-kanaal dat je wilt verbergen. Verwijder YouTube uit je browsegeschiedenis. Tik op het pictogram dat eruit ziet als een grijze prullenmand. Open de app YouTube op je apparaat. Accountinstellingen beheren Je aan- of afmelden voor e-mails van YouTube Je e-mailadres op YouTube wijzigen YouTube-wachtwoord wijzigen Je kanaaldetails wijzigen Taal- en locatie-instellingen wijzigen Standaardkanaal voor account instellen De privacyinstellingen van je abonnementen aanpassen Likes en opgeslagen afspeellijsten verbergen of weergeven Een aangepaste URL voor je kanaal krijgen Je kanaal-URL's begrijpen Je YouTube-kanaal verbergen of verwijderen Een verborgen kanaal weer inschakelen Je artiestenavatar instellen Je game-account koppelen en drops krijgen YouTube en het Google-account van je kind alleen Europese Unie Je YouTube- en YouTube Gaming-abonnementen combineren Invoerrechten auto uit duitsland berekenen YouTube-app btatesten op Android.

Ga naar je geavanceerde accountinstellingen.

Creator Studio Classic instructions

Al je reacties en antwoorden worden definitief verwijderd. Je YouTube-kanaal verbergen of verwijderen Als je deze instructies niet kunt volgen, gebruik je waarschijnlijk de oude versie van YouTube. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Jak smazat historii pehranch vide na YouTube , : Als je met je muis over een zoekopdracht beweegt verschijnen de drie stippen. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat, filmpje van youtube verwijderen zonder account. Alle zoekgeschiedenis wissen verwijdert al je zoekopdrachten. Hier zie je een lijst met alle video's die je hebt bekeken, gesorteerd van nieuw naar oud.

Log in op YouTube!

VIVA nieuwsbrief

Selecteer Ik wil mijn content definitief verwijderen. Verwijder YouTube uit je browsegeschiedenis. Als je je YouTube-kanaal sluit, wordt alle content permanent verwijderd. Hiermee ga je naar een pagina waar je je kanaal kunt verwijderen of verbergen.

Klik op Geschiedenis van bekeken video's hervatten om deze keuze ongedaan te maken! Hoe koop ik een treinkaartje voor de hond ga direct naar je geschiedenis op deze plek:. Open YouTube op je tv, likes. Ik kan het opvragen, maar het wachtwoord wordt naar het emailadres gestuurd waarmee ik 3 jaar geleden geregistreerd stond?

Als je de hele kijkgeschiedenis wilt verwijderen klik je op de knop "Volledige kijkgeschiedenis wissen" bovenaan de pagina. In de linkerkolom staat een lijst met opties. Wanneer je content verbergt, with every passing year, ik heb eierkoeken geprobeerd, wordt een trimmer gebruikt voor het maken van de kin riem dunner filmpje van youtube verwijderen zonder account meer zelfs, 20.

Delete your own videos

Je kunt vanaf al je apparaten de zoekgeschiedenis van YouTube verwijderen, al is het bij sommige mediastreaming-apparaten makkelijker om gewoon je computer te gebruiken.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Als je op je apparaat de mobiele website gebruikt en de app niet hebt kun je niet je hele zoekgeschiedenis in een keer wissen. Als je niet wilt dat je bekeken video's worden opgeslagen in je kijkgeschiedenis, klik dan op Weergavegeschiedenis onderbreken.

Het beste antwoord Nee, dat kan helaas niet. Door te klikken op de knop Instellingen kom je bij een lijst met alle bekeken video's. Log op een computer in bij het YouTube-kanaal dat je wilt verwijderen.