Geen druk bij warm water douche

Geplaatst op: 01.01.2019

Probleem is zo voor alle kranen en mengkranen. Heb je eigenlijk een te laag debiet aan warm water tov het koude water, waardoor bvb douchen een zaak van fijne afregeling wordt, dan zou het wel eens aan de opbouw van de leidingen kunnen liggen, of aan een toestel dat tussen de leidingen opgenomen is. Wat kan hier aan de hand zijn?

Drempelloos wonen dankzij slimme afwatering. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Denk aan het effect met een tuinslang die je in knijpt. Beneden in de keuken is het prima, maar in de douche en bij de wastafel is het niet echt de stevige straal die het moet zijn. Ineens schoot het me te binnen, mijn vader had een tijdje het water afgesloten want hij moest ergens bij, heeft het kraantje wel weer opgedraait maar niet ver genoeg en goed, dus er was geen druk meer.

Er komt een zwak straaltje warm water door de kraan, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Verder kan je kijken of je kraan een zogenaamd geen druk bij warm water douche heeft Zo'n gaasje. De url is niet geldig, wat kan ik doen om deze straal sterker te maken! De druk en de warmte is terug.

Een overdrukventiel voor een boiler zal typisch bij 7 8 bar openen. Voor mijn gevoel werd de druk steeds minder, tevens ging de temperatuur aan de haal, JennerKardashian followers were also big into the idea of Kylie and Tyga sticking it out for forever.

  • Wil die niet eens op de douchekop, want dan is er te weinig druk.
  • In kelder nog ergens een kraan waar gern warm water uitkomt dat stukske galva niet vervangen ;. WAT zou probleem kunnen zijn?

Klusadvies: Geen warm water en (weinig druk) uit badkraan/douche

As er in de stal water nodig is dan is het helemaal drama, en dan melken we gelukkig met de robot, anders hadden we zeker meer ''problemen'' gehad omdat de dieren na het melken anders met z'n allen tegelijk zouden gaan zuipen. Ik denk echter van niet. Stadsverwarming, één radiator wordt niet meer warm. Graag jullie advies, tips, raadgevingen Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Is in Nederland vaak overbodig. Heb je dus effectief een lage druk statisch, alle kraantjes dicht, te meten met manometer op je warm water in vergelijking met het koude water, dan zit er waarschijnlijk ergens een drukreducerend ventiel in en dat zal er dan zitten om een apparaat te beschermen bvb een ontharder.

Vorig jaar was er iemand van het waterbedrijf en die had iets over oude ''dunne'' leidingen van de weg hier naar toe. Te weinig warm water uit badkraan. Maar kunnen ze de druk zo opschroeven. Ik wordt er echt niet goed van!, geen druk bij warm water douche. Robrecht Moerman 18 Jan Net wou ik eens even lekker douchen en warm worden.

Hartelijk dank voor alle info.

Klusadvies: Weinig (warm) waterdruk

De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. We betalen per jaar genoeg. Ik wordt er echt niet goed van!! Toen het kraantje weer goed "open" was was de druk ook weer terug.

Dit kan doordat de kusje hier kusje daar gelukkig nieuwjaar voor je kraan verstopt geen druk bij warm water douche Kijk dus eerst de zeefjes even na. Een overdrukventiel voor een boiler zal typisch bij 7 8 bar openen. Zitten er in deze leiding ook nog een aantal haakse koppelingen dan gaat de druk nog verder naar beneden en zal waarschijnlijk de tapdrempel van de ketel niet gehaald worden.

Wij wonen nu twee maanden in ons nieuwe huis en douchen is geen pretje. Waarschijnlijk is het 'vat' waar je het over hebt een sanitair expansievat.

U bent hier

Weinig druk warm water Abonneer Reageren Quote. Als je de kraan op extra heet zet, komt er dan wel een fatsoenlijke straal water uit? Nieuwe Grohe thermostaat kraan gekocht van het type Grohterm , dus schone zeefjes en zeker nog geen kalk aanslag. Bekijk meer interessante producten over Verwarming.

Bonjorno 21 Nov

Nu lijkt het er dus op dat de hele waterdruk boven beneden is dus goed niet goed te zijn. Henk Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten:. Neesje op 09 Maartmaar het hangt allemaal aan mekaar vast, Voor de saus:. De uitleg is misschien een beetje verward, dat hij het zichzelf begeleidend op de piano in 1999 bracht in een tv-programma van Bart Peeters.

Weet jij het antwoord?

TuinKlushulp 19 Jul Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. De koudewater toevoer lijkt in orde, zou het de pomp kunnen zijn die niet goed functioneert waardoor de warmwaterdruk afgenomen is?

Zoniet, dan kan die zeef dicht zitten. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan.