Spelletjes van shaun het schaap

Geplaatst op: 16.02.2019

KinderTube is zo ontworpen dat geschikt is voor een smartphone, tablet en PC. Joes Farm Last Stand. Het is net Frogger, maar dan met schapen.

Shaun is een wollig schaap dat graag leuke dingen doet. Voor elke toets blaat er een ander schaap. Het schaap klapt vanzelf de parachute uit als je dicht genoeg bij de grond komt. De schapen renne weg van je muis, dus kijk uit voor de schapen die aan het randje van je scherm staan, als je ze van de verkeerde kant benadert ontsnappen ze misschien nog! Spring uit een vliegtuig met een schaap en verzamel alle sterren terwijl je valt.

Schop het witte schaap weg en probeer het zwarte schaap van de hooibalen te krijgen. Pak De Spuitbus - Shaun het schaap. Marsmannetje In Moeilijkheden - Shaun het schaap. Vang met schapen met de hijskraan! Troublesome tractor - Shaun het Schaap. Spring op het juiste moment en raak de schapen niet.

Hond Op Hol - Shaun het schaap. Home Sheep Home 2. Bitzer puts his foot in it - Shaun het Schaap.

Bekijk de walkthrough-video

Scrumping - Shaun het Schaap. Maak deze leuke legpuzzel van Shaun the Sheep, het grappige schaap. Spring op het juiste moment en raak de schapen niet. Verdrijf met dit ninja schaap al de bizarre wezens van het weiland.

Home Nieuw Meest gespeeld.

  • Troublesome tractor - Shaun het Schaap. Verzamel het stro voor punten en de hartjes voor extra levens.
  • Garfield heeft 9 uur slaap nodig.

Jaag de schapen de stal in voordat het gaat regenen. Schiet met een katapult op alles wat Garfield uit de slaap houdt en let op de maan. Bij het benaderen van de shaun het schaap filmpjes website kun je direct kiezen om alle shaun het schaap filmpjes achter elkaar te kijken door op play te drukken.

Bitzer puts his foot in it - Shaun het Schaap. Zorg ervoor dat alle schapen aan het einde van het level komen, spelletjes van shaun het schaap. Hiccups - Fisher price koninklijk potje kruidvat het Schaap.

Shaun het schaap Filmpjes

KinderTube is zo ontworpen dat geschikt is voor een smartphone, tablet en PC. Probeer de hond te helpen alle schapen het juiste vak in de lokken. Red De Boom - Shaun het schaap. Zorg dat de schapen veilig aan de overkant komen.

Schaap 1 moet dus in pocket 1, schaap 2 in pocket 2, en hoe lang zul je spelletjes van shaun het schaap doen. Things that go bump - Shaun het Schaap. Bij het benaderen van de shaun het schaap filmpjes sinterklaas gedichten maken gratis spele.nl kun je direct kiezen om alle shaun het schaap filmpjes achter elkaar te kijken door op play te drukken.

Hoeveel schapen kan jij de stal in drijven, historisch belangrijke monumenten en jungle safaris. Probeer de hond te helpen alle schapen het juiste vak in de lokken.

Shaun het schaap: Als je haar maar goed zit

Buzz off bees - Shaun het Schaap. Spring met het schaap naar beneden en probeer goed te landen door je parachute op tijd te openen.

Lukt het jou ze te helpen oversteken? Garfield heeft 9 uur slaap nodig.

Spring met het schaap naar beneden en probeer goed te landen door je parachute op tijd te openen, spelletjes van shaun het schaap. Vlieg in dit grappige Flappy Bird spelletje met je schaap door de openingen tussen de groene pijpen door?

Shaun het schaap filmpjes kijken op KinderTube. Spaar voor speciale kogels en sterkere wapens om deze Last Stand te overleven. Eerst hoef je er maar tien de stallen in te drijven, maar dat worden er al snel meer. Timmy in a tizzy - Spelletjes van shaun het schaap het Schaap.

Laat shaun op bed springen en help hem zijn evenwicht te houden terwijl hij op en neer stuitert. Big top Timmy - Shaun het Schaap!

Vrienden die dit leuk vinden:

Samen met zijn shotgun Hank moet je de schapen neerschieten. Schaun het schaap - Steeplechase. Timmy in a tizzy - Shaun het Schaap. Saturday night Shaun - Shaun het Schaap.

Help King Rolla ze allemaal naar buiten rollen. Spring op het juiste moment en raak de schapen niet. Whos the mummy - Shaun het Schaap.