Geen geluid popcorn time via chromecast

Geplaatst op: 29.01.2019

Aart, wat een interessante reactie! Dat gebeurt zowel met Spotify als bijvoorbeeld Deezer of Radiotunes. Hans Van der Kolk.

Al is me onduidelijk wat er opgelost is en hoe, zodat ik er niet veel mee kan. Ik snap erf niks van, iemand nog tips? Eigenlijk heb ik een nieuw account gekregen en heeft Spotify mijn playlists geïmporteerd.

Wait while more posts are being loaded. Looks like you've reached the end.

Raymond van der Werf Owner. De reacties daar zijn ook erg interessant. Unable to load more. De community voor de Nederlandse Chromecast gebruikers voor het uitwisselen van informatie, vragen en tips over Google's Chromecast.

Mijn ervaring is vaak dat partijen als Ziggo problemen hebben om fatsoenlijk voor de CC te ontwikkelen?

Welcome to Reddit,

Drag photos anywhere to start a new post. Bij jou is hij dus altijd zichtbaar? Mijn ervaring is vaak dat partijen als Ziggo problemen hebben om fatsoenlijk voor de CC te ontwikkelen. Looks like you've reached the end. Helaas niet, maar het zou wel mogelijk moeten zijn! Fabrieksinstellingen terug gezet, helpt niet.

Al is me onduidelijk wat er opgelost is en hoe, zodat ik er niet veel mee kan.

  • Het had niets met Chromecast te maken.
  • Heb je al contact gezocht met Ziggo?

Dit heb geen geluid popcorn time via chromecast opgelost door in de instellingen van de Samsung t. Als ik via de LG6 muziek afspeel naar Chromecast 2 dan stopt de muziek na een paar nummers op de mobiel terwijl de muziek wel door blijft avocado snel laten rijpen op de televisie?

Aart, ik werd zeer snel en goed geholpen. Ik heb geprobeerd om het probleem op te lossen door de chromecast opnieuw op te starten maar binnen een paar muzieknummers stopt ie er weer mee? Mijn ervaring is vaak dat partijen als Ziggo problemen hebben om fatsoenlijk voor de CC te ontwikkelen.

Press question mark to see available shortcut keys

Unable to load more. De reacties daar zijn ook erg interessant. De community voor de Nederlandse Chromecast gebruikers voor het uitwisselen van informatie, vragen en tips over Google's Chromecast.

CC genstalleerd en dit werkt voor de rest prima met het casten van youtube etc. Wat wel eens helpt is eerst een stream met bijvoorbeeld Youtube starten vanaf je telefoon. Unable to load more. Mail met Spotify in het Engels, ik werd zeer snel en goed geen geluid popcorn time via chromecast.

Als ik met de nieuwe ziggo wil kijken krijg ik melding als ik van zender wissel dat hij opnieuw wil verbinden.

Want to add to the discussion?

Helaas niet, maar het zou wel mogelijk moeten zijn! Kan iemand mij helpen? Hier nog een forum: Netflix beeld stottert niet vloeiend chromecast Samsung smart t.

Maar dit hoort natuurlijk niet zo. Ik stream graag muziek via de Spotify app naar mijn chromecast maar het geluid stopt vaak. Wat wel eens helpt is eerst een stream met bijvoorbeeld Youtube starten vanaf je telefoon.

Dat gebeurt zowel met Spotify als bijvoorbeeld Deezer of Radiotunes. Ik was dus een beetje verdwaald. Al is me onduidelijk wat er opgelost is en hoe, ik heb recent ook problemen gehad met m'n Chromecast. Een filmpje starten lukt geen geluid popcorn time via chromecast

Telefoon, laptop en chromecast gaan allemaal via zelfde wifi. Dan verwijder ik 'm gewoon. Ik heb geprobeerd om het probleem op te lossen door de chromecast opnieuw op te starten maar binnen een paar muzieknummers stopt ie er weer mee.

Dit heb ik opgelost door in de instellingen van de Samsung t. Wait while more posts are being loaded. Als bijvoorbeeld Youtube wel stabiel werkt, dan ligt het waarschijnlijk toch echt aan Ziggo! Zodra deze loopt dan Spotify starten.