Actie van de dag reizen

Geplaatst op: 12.02.2019

Mobiel telefoonnummer wordt niet gebruikt. Stuur me op vrijdag 30 november een herinnering voor DagDeal: Het beste is dus een vouchercode kort voor vertrek te verzilveren.

Dan lijkt mij een dagkaart zinloos en 2 enkele reizen ook. Ik heb een dagkaart van 19euro gekocht van actie van de dag en uitgeprint. Rotterdam — Eindhoven gaat normaal niet via Middelburg. Heb me dit ook vaak afgevraagd namelijk waar het de oudere reiziger betreft.

De populaire kortingssite Actievandedag biedt geregeld treinkaartjes aan tegen fors gereduceerde tarieven.

Check ook altijd de spam. De reis moet uiterlijk 4: De abonnementen nog niet meegerekend! Wanneer, waar en hoe deze treinkaartjes te bestellen Deze goedkope treinkaartjes kun je heel eenvoudig aanschaffen via de pagina actievandedag. Er is n belangrijk verschil.

Maar je kunt het natuurlijk altijd proberen. Dit moet gaan plaatsvinden op aanstaande maandag Tweede pinksterdag. Als ik deze laad in de ns app op mijn smartphone.

Laatste nieuws

Is de NS bereid hier iets tegenover te stellen, bv twee nieuwe vouchers? Tien jaar terug waren al die aanbiedingen er niet. In dit artikel geven we een overzicht van alle Actie van de Dag-treinkaartjes.

Dat is op dit moment niet meer mogelijk. Wat Erwin zegt klopt. Ik snap uw opmerking niet. Sinterklaascadeaus voor de treinliefhebber 20 nov

In de beschrijving staat dat wij de tickets verzilverd moeten hebben voor 30 november terwijl je kan reizen tot 28 februari, actie van de dag reizen. In het weekend mag dat wel, en kun je heel de dag onbeperkt door Nederland treinen! Anders dan bij wegwerpkaartjes is hier de werkelijke tijd bepalend: Dan is een enkele reis meestal goedkoper.

Directe trein Eindhoven - Dsseldorf per of eerder.

Toppers in Concert 2019

Wil je ook in de avondspits kunnen reizen? Met een enkele reis of een retour kan je alleen tussen twee stations reizen. Die info is voor ons weer leidend om onze artikelen te maken.

Dus niet tussen Maar als ik doorgelinkt word, bestaat deze aanbieding helemaal niet. NS Zonetaxi op bijna alle stations 19 nov Het meereiskaartje is niet te combineren met aanbiedingen. De huidige voorwaarden zijn van toepassing sinds 12 maart Reis n dag in de daluren onbeperkt door Nederland voor slechts 19 euro. Je kan geen andere datum kiezen.

131 gedachten over “NS Dagkaart bij Actie van de Dag: € 19”

Is het laten zien van het vervoer bewijs op de smartphone ook legit? In het weekend kun je heel de dag reizen. Ik begin me zo langzaamaan te ergeren aan die Ton Knutselaar.

  • Is the voucher coming by email?
  • Goed nieuws is dat er ook gewoon aanbiedingen blijven via winkels.
  • In het weekend kun je heel de dag reizen.
  • Of moet ik hem uitprinten?

Stuur me op zondag 2 december een herinnering voor DagDeal: De reis moet uiterlijk 4: Alle actievandedag treinkaartjes worden actie van de dag reizen trein-e-tickets online geleverd en zijn dus 24 uur per dag te bestellen. You will also receive the code or link on your e-mail. Intoen die aanbiedingen nog een relatief nieuw begrip britax romer duo plus review, rustgevende liedjes stralen altijd troost en rust uit.

Mag ik met het kaartje van aktie van de dag wel voor 6. Dan kunt u een enkeltje zaterdag gebruiken en n enkeltje zondag en bent u klaar voor 20,50 euro, actie van de dag reizen. Op 28 oktober maakten we gebruik van de ActievandeDagkaart.

Is deze kaart ook de hele dag door te gebruiken op feestdagen.

21 gedachten over “Actie van de Dag treinkaartjes: van enkele reis tot dagkaart”

Sinterklaascadeaus voor de treinliefhebber 20 nov Niet iedere aanbieding is om uiteenlopende redenen voor mensen interessant. Mag je met het meereiskaartje een klein omweggetje maken?

Op die manier wordt je besodemieterd als klant? Mag je met het meereiskaartje een klein omweggetje maken.