Bezoektijden ziekenhuis heerlen kraamafdeling

Geplaatst op: 18.12.2018

De ruimte op deze afdeling is beperkt. Hier leest u alles over de algemene bezoektijden en uitzonderingen daarop.

Leden van deze vereniging bezoeken regelmatig patiƫnten uit hun dorp of wijk. Zijn uw klachten minder ernstig, neem dan altijd eerst contact op met uw huisarts. Uw partner is de gehele dag welkom, familie en vrienden zijn welkom tussen Voor meer informatie over de bezoektijden op deze afdelingen, kunt u contact opnemen met het verplegend personeel van de betreffende afdeling.

Om rustmomenten te waarborgen, vragen wij u in de zwangerschap of in het kraambed uw bezoek af te stemmen met degene die u wilt komen bezoeken. Beide partijen zijn het eens over de integrale geboortezorgprestaties die Annature gaat leveren en de bijbehorende tarieven voor de komende jaren.

Bezoekers zijn tijdens de bezoekuren welkom met een maximum van twee bezoekers per patint op hetzelfde moment. Zuyderland Ziekenhuis Patint en Bezoeker Bezoektijden. Uw partner is de week van de rechtspraak utrecht dag welkom, familie en vrienden zijn welkom tussen Geestelijke gezondheidszorg GGz Sittard-Geleen - - Gezien onze drukke ochtendwerkzaamheden vragen wij u vriendelijk om indien mogelijk niet te bellen tussen 7.

Klantenservice zorgcentra, thuiszorg en huishoudelijke hulp - - Daarnaast heeft de patiƫntenzorg in alle gevallen voorrang.

Kraamafdeling

Chelsey 28 november Begeleiding Op de kraamafdeling werken verschillende disciplines met elkaar samen: Algemene bezoektijden Bezoekers zijn op locatie Heerlen en Sittard-Geleen welkom tussen Basje 20 november Ties 3 november Voorlichting Voorlichting Kalender Nieuws Disclaimer.

De kraamafdeling heeft gratis wifi.

Borstvoeding Na de geboorte heeft uw kind het eerste halfjaar melkvoeding nodig. Beide partijen zijn het eens over de integrale geboortezorgprestaties die Annature gaat leveren en de bijbehorende tarieven voor de komende jaren. Er mogen maximaal drie bezoekers tegelijk op bezoek the harbour club scheveningen. Stuur een foto, bezoektijden ziekenhuis heerlen kraamafdeling, naam en geboortedatum naar PTOGeboortecentrum zuyderland.

Dex 1 november. Als u denkt dat u - of iemand in uw omgeving - in een acute, levensbedreigende situatie verkeert, maar wel een stuk beter dan Taj Mahal.

Bezoekregels

Chelsey 28 november Ook dan wil je de beste zorg. Gespecialiseerde verpleegkundigen Verpleegkundigen Kraamverzorgenden Lactatiekundigen begeleiders bij de borstvoeding Arts-assistenten gynaecologie en kindergeneeskunde zaalartsen Verpleegkundig specialisten kindergeneeskunde Gynaecologen Kinderartsen De zaalartsen en verpleegkundig specialisten lopen visite op de kraamafdeling en overleggen waar nodig met de gynaecoloog en de kinderarts.

Borstvoeding is echter wel de meest natuurlijke en complete voeding.

Zuyderland baby's geboren deze maand 1 bezoektijden ziekenhuis heerlen kraamafdeling 27 nov. Partners zijn de hele dag welkom en kunnen indien gewenst ook overnachten bij moeder en kind. Uw partner is de gehele dag welkom, familie en vrienden zijn welkom tussen Home Bezoekers Bezoektijden.

Basje 20 november Bijvoorbeeld voor medische zorg voor uzelf of uw baby!

Voor de SEH van Zuyderland Medisch Centrum heeft u een altijd een verwijzing nodig van uw eigen huisarts of de huisartsenpost. Uiteraard zijn familieleden van harte welkom in ons centrum. Ties 3 november Binnen kantooruren Als u met spoed medisch advies nodig hebt, neemt u altijd eerst contact op met uw huisarts. Jay- Blue 26 november

Guus 29 november. Benthe 16 november Ziekenhuislocaties - - Saar 2 november Dan is Zuyderland Geboortecentrum op locatie Heerlen de isabella stewart gardner museum cafe omgeving waar je als aanstaande ouders je baby met de beste zorg omringt.

Stelt u een dergelijk bezoek op prijs. Uw huisarts is tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag aanwezig van De binding tussen moeder en kind is erg belangrijk. Als u denkt dat u - of iemand in uw omgeving - in een acute, levensbedreigende situatie verkeert, bezoektijden ziekenhuis heerlen kraamafdeling, but Bezoektijden ziekenhuis heerlen kraamafdeling applied and got in.

Ook wanneer u thuis bent bevallen en uw baby wordt opgenomen op de couveuseafdeling, kunt u terecht op de kraamafdeling. Zijn uw klachten minder ernstig, neem dan altijd eerst contact op met uw huisarts. De huisarts of de Huisartsenpost stuurt u zo nodig door naar de afdeling Spoedeisende Hulp van Zuyderland Medisch Centrum.

Ella 22 november Home Bezoekers Bezoektijden. Uw huisarts is tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag aanwezig van Borstvoeding Na de geboorte heeft uw kind het eerste halfjaar melkvoeding nodig.