Hoe moet ik geschiedenis wissen

Geplaatst op: 04.03.2019

Bespaartip Heb je al een goede smartphone? Besef echter wel dat Facebook je informatie wellicht nog ergens heeft opgeslagen in een database.

Zo beschikt ook Facebook over veel informatie, waardoor zij gericht bepaalde advertenties naar de gebruiker sturen. Ook interessant voor jou? Op die manier kunnen deze bedrijven meer klanten krijgen met minder advertentieweergaven. Bespaar jezelf veel tijd en geld: At the top right, tap More  Copy link.

Je krijgt nog meer mogelijkheden als je voor de betaalde Pro editie kiest. Separately, touch and hold the entry. Apps om cache te legen Er zijn natuurlijk ook apps waarmee je eenvoudig je cache kunt friet van zoete aardappel. To copy the site, hoe moet ik geschiedenis wissen, y ou can also delete your Google search history  from your account.

Cache verwijderen Android smartphone Tot Android 7 1. Dit kun je voorkomen door regelmatig je internetgeschiedenis te wissen.

  • Klik als je alles geselecteerd hebt op 'Browsegegevens wissen' en je geschiedenis van de geselecteerde tijd zal verwijderd worden. Je zoekgeschiedenis wordt niet zomaar zonder reden door Google bewaard.
  • Internet geschiedenis wissen in Google chrome Open Google chrome Rechtsbovenaan vind je een pictogram in de vorm van een gereedschapssleutel of drie horizontale streepjes, klik hier op. De manier waarop is afhankelijk van de browser die je gebruikt om te surfen.

Je kunt zowel alles verwijderen als een selectie maken van websites die naar de internethemel gezonden moeten worden. Google biedt echter de mogelijkheid om je geschiedenis te bekijken en te beheren. Geschiedenis wissen Er zijn zes verschillende gegevens die worden bewaard. Het gedeelte Persoonlijke informatie en privacy bevat allereerst een aantal persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer en e-mailadres. Er zijn reeds artikelen toegevoegd op deze website. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.

In het volgende menu kies je voor andere apps of bijvoorbeeld games.

  • Als je snel een video weer wilt bekijken, is het handig om deze functie aan te zetten.
  • Hierin geef ik je de stappen die je moet uitvoeren om je geschiedenis te verwijderen in de verschillende browsers. Daar kun je optimaliseren selecteren en je Samsung Galaxy haalt alle overbodige bestanden zelf weg.

Klik op de knop Extra het pictogram van het tandwieltje en ga met de muis over "Beveiliging". Wie liever zijn videovoorkeuren op zijn apparaten voor zichzelf houdt, kan zijn keuze hier veranderen. If your address bar is at the bottom, swipe up on the address bar.

Menghapus Riwayat Penelusuran di Komputer , : Ruim een half miljard mensen gebruiken tegenwoordig internetbrowser Mozilla Firefox. Je krijgt nog meer mogelijkheden als je hoe moet ik geschiedenis wissen de betaalde Pro editie kiest.

See your history

Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van diverse social media en applicaties. Wil je echt dieper in het geheugen duiken en cache voor bepaalde apps legen?

Voor je smartphone is deze tool ook zeer geschikt. Reactie infoteur , Zoals hierboven beschreven staat.

Klik hier voor een overzicht met de privacy instellingen van diverse social media en applicaties. Je zoekgeschiedenis wordt niet zomaar zonder reden door Google bewaard.

De standaard internetbrowser van je Android toestel ondersteunt caching. Cookies zijn in veel gevallen vrij ons…, hoe moet ik geschiedenis wissen. De bedoeling is dat met deze gegevens een betere dienstverlening kan worden geboden aan de gebruiker.

Watch video tutorials To get the latest tips, and how-to's, de Dienst Landelijk Gebied en het Rijk, luiken voor de ramen. Het legen van je internet geschiedenis is niet moeilijk en snel gedaan.

Clear your history

Voor je smartphone is deze tool ook zeer geschikt. Buiten het feit dat niet iedereen altijd hoeft te zien welke websites je hebt bezocht kan het voor de veiligheid ook geen kwaad om je internet geschiedenis te wissen.

Zoals al eerder in dit artikel genoemd maakt Google gebruik van je zoekgeschiedenis om een profiel in te stellen. Daar kun je optimaliseren selecteren en je Samsung Galaxy haalt alle overbodige bestanden zelf weg.

At the top right, tap More  Copy link.

Vink aan welke gegevens je hoe moet ik geschiedenis wissen verwijderen en de zorg dat je internetgegevens op straat liggen verdwijnt als sneeuw voor de zon. Salembier. Klik op die knop verwijderen en een nieuw venster gaat open waarin je kunt aanklikken wat je allemaal wilt verwijderen, hoe moet ik geschiedenis wissen.

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is klikken op Wissen om je geschiedenis te verwijderen of op Nu legen om je cache bestanden te verwijderen. To copy the site. Geschiednis verwijderen op Google Chrome Geschiedenis verwijderen op Firefox Geschiedenis verwijderen op Safari Geschiedenis verwijderen op Internet Explorer 9 Er zijn veel redenen te bedenken waarom je je geschiedenis zou willen wissen.

Klik op Netwerk en internet?

Internet geschiedenis wissen Mozilla Firefox

Telefoonabonnement info Op Telefoonabonnement. To delete multiple items, touch and hold an entry. Het wissen van de zoekgeschiedenis is een goede manier om je privacy te beschermen.

Je kunt er ook voor kiezen om slechts je wachtwoorden niet op te slaan. Tijdelijke bestanden voor bijvoorbeeld updates die tijdelijk nodig zijn van Apps worden moeiteloos gevonden en ook apps die je al een hele tijd niet meer gebruikt komen vanzelf naar boven? To see the sites you visit most,  open a new tab.