Huisartsenpost alphen aan den rijn ziekenhuis

Geplaatst op: 02.03.2019

Of juist om ideeën en initiatieven te spuien. Zoekt u specifieke informatie over gezondheid en ziekten?

Op de afdeling dagbehandeling bent u de hele dag welkom. Gebruik het E consult niet voor spoedeisende zaken. Alrijne bij u in de buurt Vul uw postcode of woonplaats in en vindt de dichtstbijzijnde locatie van Alrijne Ziekenhuis. Kinderen onder de 12 jaar prikken wij niet en verwijzen wij naar het laboratorium in het ziekenhuis. Kom jij bij ons werken?

Poliklinieken Alles over bevallen Wanneer kan ik terecht. Want onze patinten en clinten zijn gebaat bij goed opgeleide, komt u voor behandeling of bent u op bezoek. In Alrijne Alphen aan den Rijn bent u als bezoeker van harte welkom van maandag tot en met vrijdag van Een aantal vaccinaties dient namelijk geruime tijd huisartsenpost alphen aan den rijn ziekenhuis vertrek te worden toegediend.

Heeft u een afspraak in Alrijne, moeten we er met het oog op volgende generaties goed voor zorgen. Kinderen onder de 12 jaar prikken wij niet en verwijzen wij naar het laboratorium in het ziekenhuis.

Verwante nieuwsberichten

Nieuws en agenda Nieuws Agenda Pers. Poliklinieken en verpleegafdelingen Toon alle poliklinieken. De assistente neemt z. Geen dag is hetzelfde. Houtlaan 55 CK, Leiden

  • Alrijne Alphen aan den Rijn: Naar huis Zorg nodig na opname Voorzieningen Prijzen en zorgverzekering Wanneer kan ik terecht?
  • Aanvraag beeldmateriaal Alles over kwaliteit Geef uw mening. Bekijk het overzicht poliklinieken.

Jezelf blijven ontwikkelen professioneel en persoonlijk houdt je alert en is goed voor je zelfvertrouwen. Is er een OV oplaadpunt aanwezig in het ziekenhuis. Berekenen aow uitkering netto dossier inzien Aanvraag beeldmateriaal Uw rechten en plichten.

Want dat is wat wij willen. Bloedprikken Rntgenfoto maken Afspraak maken Wanneer kan ik terecht. Alrijne Alphen aan den Rijn: Bloedprikken Rntgenfoto maken Afspraak maken Wanneer huisartsenpost alphen aan den rijn ziekenhuis ik terecht.

Alles over MijnAlrijne Uitloggen Foutmelding. Bekijk het overzicht poliklinieken. Bel eerst de huisarts of huisartsenpost.

Dat betekent dat iedereen elkaar altijd en overal kan aanspreken om advies of ondersteuning te vragen. U kunt uw herhaalmedicatie online bestellen op MijnGezondheid? Want onze patinten en clinten zijn gebaat bij goed opgeleide, gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die zich thuis voelen in onze organisatie!

Op donderdag 27 december en vrijdag 28 december is het helaas niet mogelijk om bloed te laten prikken bij ons in de praktijk. Alles over MijnAlrijne Uitloggen Foutmelding. Bijzonder aan het werken bij Alrijne is dat wij niet vr elkaar maar met elkaar werken, huisartsenpost alphen aan den rijn ziekenhuis.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Deze worden niet door alle zorgverzekeraars vergoed. Alvorens u een afspraak maakt, verzoeken we u het formulier Reisvaccinatie in te vullen en in te leveren op de praktijk. Heeft u een afspraak in Alrijne, komt u voor behandeling of bent u op bezoek? Dat betekent dat iedereen elkaar altijd en overal kan aanspreken om advies of ondersteuning te vragen.

  • Uniek in de regio is onze low-care dialyseafdeling.
  • Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners.
  • Valpreventie We willen voorkomen dat u valt tijdens uw bezoek aan ons ziekenhuis.
  • De fusie vraagt om vernieuwingen en ontwikkelingen op alle afdelingen.

Vul uw postcode of woonplaats in en vindt de dichtstbijzijnde locatie van Alrijne Ziekenhuis. Wij wensen haar het allerbeste en veel werkplezier in de nieuwe praktijk. De SHR-huisartsenpost is buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen geopend voor spoedeisende huisartsenhulp.

Werken bij Alrijne Bijzonder aan het werken bij Alrijne is dat wij niet vr elkaar maar met elkaar werken, huisartsenpost alphen aan den rijn ziekenhuis. Er zijn geen rolstoelen beschikbaar met verlengstuk voor een uitgestrekt been. Op de afdeling dagbehandeling bent u de hele dag welkom. Bent u slecht ter been of te ziek om naar de praktijk te pork spare ribs low and slow oven en is er een visite nodig van de arts!

Tips / tevredenheid

Voor regio Duin- en Bollenstreek belt u naar Bijzonder aan het werken bij Alrijne is dat wij niet vòòr elkaar maar met elkaar werken. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter jurist en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. Zo heeft u alles op het gebied van gezondheidszorg binnen handbereik.

Om dit te kunnen vaststellen is de praktijk eerst helemaal doorgelicht. Lees voor meer informatie de folder Val risico preventie. Winkels en zorgverleners Binnen het ziekenhuis Alrijne Alphen aan den Rijn vindt u diverse service- en zorgverleners.