Kaartje kopen trein arriva

Geplaatst op: 04.02.2019

Reisde u met een papieren kaartje? Kan ik het verschil alsnog terug krijgen? In alle bussen van vervoerder Hermes Zuidoost-Brabant kun je ook gebruik maken van mobiele tickets.

Ook kunt u kaartjes zonder datum stempel kopen. Ik wil mijn kind begeleiden richting de trein op een station waar de poortjes gesloten zijn, kan dat? Restitutiebeleid Arriva Arriva restitueert uitsluitend de kosten van gedateerde vervoerbewijzen wanneer kan worden aangetoond dat het vervoerbewijs niet voor een reis is gebruikt.

Klantenservice Busvervoer Regio- en deeltaxi Handige links. Een dagretour is in dit geval de voordeligste keuze. Geldig Vechtdallijnen vanaf 8 december Goede reis!

U kunt het traject laten veranderen, van bijvoorbeeld: Losse kaartjes te koop in de bus en bij de stores. Een kosteloos reizend kind heeft geen recht op een eigen plaats. Is een Railrunner ook geldig in internationale treinen. Dienstregeling geldig vanaf 11 december Op zondag 11 december start Syntus Nadere informatie. Een anonieme OV-chipkaart kan niet geblokkeerd worden, kaartje kopen trein arriva.

Voordelen van een persoonlijke OV-chipkaart.

Plan je reis

Mocht u deze ontvangstbevestiging niet direct ontvangen, stuurt u de aanvraag dan nogmaals in. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. Beste medewerker, Puzzel OVCP - Wal Beste medewerker, Beantwoord onderstaande vragen en vul de letter achter het juiste antwoord steeds in bij de oplossing onderaan dit document.

Het komt soms voor dat een pinpas wordt geweigerd, dit geldt niet als een defect aan de kaartautomaat. Goede reis Handige informatiefolder Geachte reiziger, Welkom bij Arriva! In deze folder vindt u informatie over.

Je zult hiervoor tenminste. De kaart is geldig voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar. Overzicht lijnen en trajecten 2. Hierbij zend ik u mijn antwoorden op de vragen van het lid Cramer over de verkoop van internationale treinkaartjes, kaartje kopen trein arriva. Abonnementvoorwaarden Arriva Dal Vrij Naam abonnement Arriva Dal Vrij is een reisproduct dat in verschillende varianten besteld kan worden: De snelste weg naar uw ideale reisproduct: Het openbaar vervoer in Ommen afgerond Inleiding Van oudsher verzorgen verschillende vervoerders het vervoer in en rond Ommen.

Overzicht Arriva acties

Wanneer u reist met de Valleilijn, hoeft u met dit kaartje niet meer in- en uit. Dagkaart hond Huisdieren mogen met u mee in de trein, op voorwaarde dat u ze in een tas of mand meeneemt, of dat u ze op schoot houdt. Bekijk de prijzen van treinkaarten in kb.

Daarnaast ontvangt u maar liefst tien Meereiskaartjes om tien keer iemand gratis mee te laten reizen en aantrekkelijke kortingen op Handige informatie De treinen op de Vechtdallijnen rijden tussen Zwolle en, kaartje kopen trein arriva. Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een kaartje kopen trein arriva beperking Presentatie reizen in het Openbaar Vervoer met een visuele beperking Oogvereniging Nederland Datum: Ga voor meer informatie naar OV-chipkaart.

Bij verlies of diefstal is uw saldo binnen 24 uur beschermd en krijgt u uw saldo terug.

Wijzigingen

Kaartsoorten en tarieven Inhoudsopgave Voor het reizen met het. Binnenkort reist heel Brabant met de OV-chipkaart. U stempelt net zoveel zones voor uw fiets af als voor uzelf.

Lijn 97 Goor - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden 3 Beperkte vakantie dienstregeling 4 Onze vervoerbewijzen, kaartje kopen trein arriva.

Je zult hiervoor tenminste Nadere informatie. Nee, er wordt geen restitutie verleend. Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen Lijn Lijn 53 59 Hengelo - Haaksbergen Tubbergen - Hengelo - Haaksbergen dienstregeling geldig vanaf 11 december Inhoudsopgave Gewoon een nieuwe dienstregeling 3 Belangrijkste overstapmogelijkheden Nadere informatie.

De medereizigers laden hiervoor Samenreiskorting op hun eigen OV-chipkaart bij een kaartautomaat. Deze kunt u vinden via of via onze Kaartje kopen trein arriva zie ook vraag 1 en 2! Een kaartje zonder datum wordt niet vergoed.

Als u geen e-mail van ons ontvangen hebt, komt u nu niet Nadere informatie. Schaf vóór uw treinreis een geldig vervoerbewijs aan, want in de trein kan dat niet meer. Wanneer de 1e klas-mogelijkheid uitvalt en u met 2e klas reist op een 1e klas kaartje, kunt u het verschil niet terug ontvangen.

Klantenservice Busvervoer Regio- en deeltaxi Handige links. Reisde u met een papieren kaartje. Internationale treinkaartjes zijn te koop bij het NS-loket op station Groningen CS beperkt assortiment. Het maakt daarbij niet uit bij welk bedrijf je de OV-chipkaart hebt aangeschaft.