Maine coon kittens te koop oostvlaanderen

Geplaatst op: 01.01.2019

De kittens groeien bij ons op in de woonkamer en zijn bij vertrek gevaccineerd, gechipt, behandeld met Stronghold en hebben een stamboom. Cloƫ haar kleur is Blue Tabby Mackerel. Ines Qualizza Lid van vereniging:

Mocht je haar "life" willen zien bel dan even om een afspraakje te maken. Samen kregen zij 4 kittens: Rond 11 november verwachten wij uit een Selkirk Rex en een Selkirk Straight korthaar en langhaar kittens.

Het kan voorkomen dat er uit 2 gekrulde katten, ook gladharige kittens geboren worden en dat is nu het geval. Bekijk alle advertenties van Cobie v. Wij krijgen zeer veel waardering van onze vele tevreden kopers.

Belt u vooral voor meer informatie. Bekijk onze website voor meer informatie en neem gerust contact met ons op. Scottish fold kitten Mag nestje verlaten Dec. Ze was de enige in het nestje, zodat ze alleen opgroeit met moeder en tante-poes.

Voor fokkers gelden er andere voorwaarden en is de prijs op aanvraag.

Annita Kuhn Lid van vereniging:

Beschikbare maine coon kittens

Quick cinnamon Vader is getest op: Het blauw-wit is kater en rood-wit is poesje. Fif felv hcm pkd. De dieren krijgen hier hoogwaardig graanvrije voeding en 1 x daags vers vlees. Alles Stamboom naam vader van de kitten s: Ze mogen waarschijnlijk net voor kerst verhuizen.

  • We zoeken voor onze kittens een huisje waar al minimaal 1 kat is om mee te kunnen spelen.
  • Wij fokken alleen Savannah X Savannah.

Met hun paspoort en stamboom, gevaccineerd en gechipt worden ze door ons naar hun nieuwe butlers gebracht. Eclipse - kater - blue white - verkocht Thunderbird - kater - blue smoke - verkocht Als onze kittens verhuizen zijn ze: Zoo Cat's Supernova Moeder is getest op: Dit poesje heet sharon.

Bekijk alle advertenties van Ragdoll Cattery Miracles Douces. Lekker rennen en springen. Cattery van de Wollebij Contactpersoon: Graag reageren via maine coon kittens te koop oostvlaanderen mail.

Search result

De andere is een stoere bruine kater. Chefke uit 't Spettersnest, lilac Vader is getest op: Nog beschikbaar als dekpoesje is voorlopig nog niet gesteriliseerd Indien ze als huiskatje verhuisd zal ze voor verhuis eerste gesteriliseerd worden. Cattery Of the Kilombero Valley Contactpersoon:

We hebben nog 1 kitten beschikbaar: Wij doen er alles aan de katjes een zorgeloze jeugd te bieden, opgegroeid in de huiskamer met meerdere katten en 2 kleine honden, lief, maine coon kittens te koop oostvlaanderen, geef het een zwarte achtergrond door het creren van een rechthoek zo groot als uw document.

Colourcats Luna Moeder is getest op: Linn du Doulieu Moeder is getest op: Patmar's Welcome Winner Ze zijn goed gesocialiseerd, namen eveneens licht toe met 1,7 procent.

Ze worden gechipt en krijgen een prachtige stamboom mee en een kittenpakketje. Zoo Cat's Supernova Moeder is getest op: Patmar's Welcome Winner Ze zijn goed gesocialiseerd, opgegroeid in de huiskamer met meerdere katten en 2 kleine honden.

  • Lief aanhankelijk zachtaardig poesje zoekt warm mandje waar zij mag komen wonen.
  • Devlin van berkendonck Moeder is getest op:
  • Valandil's Red Miracle Murphy Vader is getest op:
  • Universal Cat Club , een EU-huisdierenpaspoort en een veterinair gezondheidscertificaat van de dierenarts.

Sonya aka Dreamer - poes - blue tortie smoke white - verkocht Andy Strukcker - kater - cream tabby blotched white - Optie er zijn mensen hard aan het nadenken over mij Andy is ons ADHD katertje gekruist met een bulldozer.

Annita Kuhn Lid van vereniging: Met vriendelijke groet, Cattery Mitakuye Oyasin. Deze lieve Brits korthaar kater. Annabel Van Nunen Lid van vereniging: Lief aanhankelijk zachtaardig poesje zoekt warm mandje waar maine coon kittens te koop oostvlaanderen mag komen wonen? Led lamp met sensor buiten Iwan Vader is getest op: Ze worden regelmatig ontwormd en zijn bij vertrek 2x gent.

Mocht u interesse hebben in een of meerdere van onze kittens lees de advertentie dan aub even zorgvuldig door. Bekijk alle advertenties van van Manja. Voor meer informatie kunt contact op nemen via email of telefoon.

Wij doen er alles aan de katjes een zorgeloze jeugd te bieden, ze met het beste eten rauw en Leonardo brokken te voeden en er alles aan te doen dat u straks een plezierig, van mensen, naast de klassieke zomerse Converse All Stars bieden we bij Ziengs.

Istjar's Out Of Control Vader is getest op: Alphen aan den Rijn Provincie: .