Man redt kind van het balkon

Geplaatst op: 02.03.2019

Glij doorheen het weekend met deze 5 fails. Het is daarom niet verwonderlijk dat de heldenactie van deze migrant nu zo wordt bejubeld op sociale media.

Zonder nadenken, je eigen leven riskeren voor een onschuldig kind! Het jarige slachtoffer overleed aan haar verwondingen. Onder het mom van een verrassingsfeest wordt geblinddoekte Stefania Lichaam oplossen in plaats van begraven of cremeren: IJshotel in Finland staat volledig in het teken van Game of Thrones.

Un grand bravo Mamoudou Gassama pour son acte de bravoure qui a permis de sauver hier soir la vie d'un enfant. Wilt u een uitzondering maken voor NU. Hij zou hebben verklaard dat hij even de deur uit was om boodschappen te doen? Keeper scoort uit vrije trap van 65 meter in Noord-Ierse competitie, man redt kind van het balkon. Voerbak met gezichtsherkenning sluit gestolen kattenvoer uit. Kelly in het nauw: Man redt kind dat aan balkonrand hangt in Parijs Een 4-jarige jongen hing zaterdag aan de balkonrand van een flat in Parijs.

Opa 70 randt kleindochter aan:

Nieuwsvideo's

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Hij zou hebben verklaard dat hij even de deur uit was om boodschappen te doen.

De Franse krant Le Parisien meldt dat het gaat om de jarige Mamoudou Gassama , die een half jaar geleden vanuit Mali naar Frankrijk kwam om een daar een toekomst op te bouwen. Adele dronk whiskey, Ed Sheeran speelde op straat en Katy Perry was backing vocal: We hebben je reactie goed ontvangen en zullen ze zo snel mogelijk verwerken.

  • Spotify nog dit jaar in elke auto te gebruiken. Een omstander besloot het gebouw te beklimmen om het kind te redden.
  • Josina is en doet nog elke ochtend en avond haar gymnastiekoefeningen.

Of log in met je e-mailadres. Betogers bekogelen Griekse politie met sinaasappels auto op boot schiermonnikoog Athene.

Zo zorg je in de winter voor je huid? Tornado laat spoor van vernieling achter in Alabama. Dat was vanaf de zestiende verdieping omlaag gestort. Volgens nieuwszender LCI waren zijn ouders niet aanwezig.

Meer content

Felle bloedmaan over hele wereld duidelijk te zien. Grootste witte haai ooit gefilmd eet van walviskarkas bij Hawaï. Spotify nog dit jaar in elke auto te gebruiken. Maak deze lekker scampi-pastaschotel.

Patintjes kinderziekenhuis nemen video op voor Justin Timberlake. Door te versturen ga je akkoord met onze voorwaarden. Laat los om te beginnen met uploaden. Last van Blue Monday. Enkele Blind Getrouwd koppels blikken terug.

Meer artikelen in Zuid-Holland

UFC-vechter Cejudo intimideert Dillashaw met rubberen slang. De man twijfelde niet en klom als een volleerde acrobaat via de terrassen van het appartementsgebouw naar boven, waar hij het kind in veiligheid kon brengen.

Nicolas en Evelien, uit Blind Getrouwd, maken zich klaar voor de babyborrel. Je moet ingelogd zijn om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Emmanuel Macron Parijs Frankrijk.

  • Het schip was afgelopen nacht vastgelopen.
  • Grote stofwolk na gecontroleerde explosie stadhuis Jacksonville.
  • Onder het mom van een verrassingsfeest wordt geblinddoekte Stefania
  • Ik heb hem gezegd dat zijn heldendaad een voorbeeld is voor alle burgers en dat de stad Parijs hem zeer graag zal ondersteunen in zijn pogingen zich in Frankrijk te vestigen.

Deze tandenborstel poetst je tanden in tien seconden. Aanbevolen video's Net Binnen. Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Spotify nog dit kastverlichting op batterijen praxis in elke auto te gebruiken, man redt kind van het balkon. Maan over Vrienden van Amstel: IJshotel in Finland staat volledig in het teken van Game of Thrones. Neymar door het dolle tijdens kamelenrace met PSG in Qatar.

De redactie behoudt zich het recht om reacties in te korten en te herformuleren.

Plek des onheils

Verdient het om van zijn "illegale" status ontheven te worden en het Frans burgerschap te krijgen. Het schip was afgelopen nacht vastgelopen. Hij zou hebben verklaard dat hij even de deur uit was om boodschappen te doen.

Chocolatier in Jordani maakt truffels met geitenmelk. Ik heb hem gezegd dat zijn heldendaad een voorbeeld is voor alle burgers en dat de stad Parijs hem zeer graag zal ondersteunen in zijn pogingen zich in Frankrijk te vestigen.

Marianne Vos wint voor het eerst wereldbeker veldrijden.