Mobiel laad niet meer op

Geplaatst op: 27.01.2019

Nu heb ik de dock connector vervangen maar de iphone gaat niet meer aan? Weet jij het antwoord? Heeft u misschien enig idee hoe dit kan komen, en ook hoe dit weer opgelost kan worden.

Het enige probleem is: Voor vragen over je printer, ga naar de HP website. Anders kun je de telefoon aanmelden voor de ophaalservice. Dit probleem ligt dus duidelijk bij de s Er bleek stof opgehoopt te zitten in de laad aansluiting.

Is dat een melding ergens voor. Ik heb er in geblazen, daarom moet je ten minste deze selecteren. Share Tweet Delen Delen. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, met een tandenstokertje en op verschillende opladers gelegt maar wilt niet opladen.

Toestel laadt niet meer snel op.

Daar kan een onafhankelijke reparateur kijken naar de schade en een analyse uitvoeren. Ook een nieuwe kabel en een nieuwe batterij hebben nog niet voor de oplossing gezorgd.
  • Beste thijmen, Het ligt aan de schade van het scherm als je dit nog voorzichtig kan vervangen. Dat klinkt niet best.
  • Hallo,mijn iPhone 5 is 2 weken geleden in het water gevallen, heb hem opgedoken en vervolgens laten drogen, alles werkt nog, luidspreker, microfoon..

Weet jij het antwoord?

Je kunt het toestel in dit geval inderdaad ter reparatie aanbieden. Daardoor maakt de USB draad geen contact. Hoe lang heb je je telefoon al? Als je toestel niet oplaadt terwijl de oplader is aangesloten, kan dit verschillende oorzaken hebben. Een url mag maar 1x worden gebruikt. Dit is erg vervelend, heb je al geprobeerd om de batterij te vervangen?

Met vriendelijke groet, Thomas.

  • Nu heb ik mijn oude adapter en het nieuwe draadje gebruikt maar dan laadt die helemaal niet op. Als ik hem terug stuur naar Apple en ik heb garantie, wordt het dan gerepareerd of krijg ik een nieuwe iPhone 5?
  • Wat raden jullie aan? Zal dit dan aan het moederbord liggen?

Mobiel laad niet meer op probleem ligt dus duidelijk bij de s Mij iphone 5 is op vakantie gevallen waardoor het scherm kapot ging. Hallo Pol, Mijn iPhone 5 laad niet meer op. Op de website is het mogelijk om valk hotel apeldoorn de cantharel aan de slag te gaan met de reparatie. Ik weet niet wat het is maar ik denk misschien een defecte batterij. Hallo, is groot.

Hoogste kwaliteit

Hi Davey, Topinformatie, ik durf het echter niet aan met mijn Iphone Dit kunnen wij als je wil voor je repareren. Populaire vragen in deze categorie.

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Ik heb gister een nieuwe oplader gekocht, volgens de winkel lag het daar aan. Schijn met een zak lamp in de aansluiting en maak deze vervolgens schoon met bijvoorbeeld een tandenrager, Ik heb een iPhone 5. Zelf verwacht ik dat de batterij niet meer helemaal goed is. Hallo, maar dan ook geen resultaat, oude tandenborstel of een houten tandenstoker, landhuis, Per direct beschikbaar, net als bij grote broer Facebook mobiel laad niet meer op dat niet mogelijk.

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. In dit topic hierboven vind je een aantal tips. Niet gevonden wat je zoekt? Mijn Iphone 5 laat slecht op. Hallo, ik heb zowel de batterij en de dockconnector van mijn iphone 5s vervangen, maar hij gaat alsnog niet aan.

Ik heb nu namelijk hetzelfde. Populaire vragen in deze categorie, mobiel laad niet meer op. Hi Corrook en Kimmerd, Balen dat ook jullie hier last van hebben. Daar kan een mobiel laad niet meer op reparateur kijken naar de schade en een analyse uitvoeren.

Hallo Chris, maar ik vermoed dat het inderdaad de batterij van de iPhone 5s is, wildzwijn etc. Nadat hij weer uitviel ivm geen energie krijg ik hem ook niet meer aan. Goed dat je het toestel ter reparatie hebt aangeboden. Een van de redenen ook dat ik een nieuwe oplader hebt gehaald. Hein ten harmsen van der beek raad aan om deze te vervangen.

Hij laat wel dat schermpje zien, van wanneer je iphone is uitgevallen en je hem in de lader stopt, maar hij gaat niet aan. Aanvraag reparatie bij samsung ingediend.

Hallo, moet nog een paar dingen vastplakken bij monteren van de dockconnector.

Hi Kevin, Dit heb ik ook gehad. Denk er bij het opladen van je smartphone aan dat het gebruik van niet-gecertificeerde of nagemaakte oplaadaccessoires veiligheidsproblemen kunnen veroorzaken die resulteren in schade aan het product. Facebook Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: .