Ratelend geluid na starten auto

Geplaatst op: 15.12.2018

Geluid is nog steeds aanwezig bij sommige starten. Ik heb de auto daar voor een longlife beurt gebracht expres de dag ervoor zodat ze de volgende dag koud moesten starten.

Maar het geratel is er nog steeds alleen nu niet meer elke ochtend. Monteur dacht aan de turbo waste gate bediening, stangetje. Nee ik rij niet met een quattro, wel start ik de auto ook altijd met ingetrapte koppeling. Ratelend geluid bij starten Bericht door Ricardo. Bedankt voor de reakties.

Gelukkig had ik eea voor verloop van de 2jr garantie gemeld. Af en toe dus. Aanmelden     Creer Account. Ratelend geluid bij starten Bericht door hac 05 jul Versleten motoren kunnen last hebben van koolresten die langs de klepgeleiders naar onder het kleppendeksel worden geblazen. Kijken of dat helpt!

Alle techniek mechanisch, elektronisch zaken horen hier thuis. Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
  • Doneer Contact Privacy © MercedesForum.
  • Tips vanuit Audi Hegeman: Hoort dit op deze manier geconstateerd te worden of niet?

Alles over de Mercedes W126

Javascript staat momenteel uitgeschakeld. Daarbij is een geluid aan de hand van een omschrijving op een forum lastig te diagnosticeren. Kun je allemaal zelf doen als je niet al te onhandig bent. Kan ik deze laten leeg maken? Ratelend geluid bij starten Voor technische vragen over Mercedes-Benz. Rammelend geluid bij auto starten of uitzetten Vdub Administrators berichten Age:

  • Zodra de motor op temperatuur komt rond de 40 a 50 graden is het geluid weg. Nu is het alleen dat ze in het begin ratelen door te weinig olie.
  • Reageer op geciteerde berichten       Wissen.

Ratelend geluid bij koude start door MuktaII 31 decToen zat het in de yves saint laurent clutch. Zelfs met kristallen bol.

Aanmelden     Creer Account. En men niet exact bij schijnt te houden waar alles in zit Starten in z'n vrij hebben we ook een aantal keren geprobeert, maar zelfs dan ratelend geluid na starten auto het geluid te horen.

Helaas is bak niet op voorraad bij PON, dus back-order en dus maar afwachten. Ik heb het even opgenomen. Al met al zul je dus ALLE geleiders moeten vervangen.

Ken het,heb het meegemaakt, ratelend geluid na starten auto. Kijk voor onderdelen op: Ben helemaal vergeten me af te melden morgen bij Parts store. Maar ik heb betaald voor de arbeid van de startmotor schoonmaken en invetten en dat was 1,5 uur. Ratelend geluid bij starten Bericht door Ricardo. Hoor het weer graag! Het is mooi in garantie herseld.

Excuses "nuhic" voor uw topic hier voor te gebruiken Mvg Bert. Kijken of dat helpt. Hm, schiet lekker op zo.

  • Probleem toch niet opgelost??
  • Ik had de auto ok een dag van te voren gebracht zodat ze elf een "koude" start konden doen.
  • Ratelend geluid bij koude start door MuktaII » 02 jan ,
  • Maar het schijnt geen kwaad te kunnen of het moet echt blijven aanhouden.

Pfoe, ratelend geluid na starten auto, heb ik eigenlijk ook een vraagje Schijnt te komen door een lichte vertraging bij de opbouw van de oliedruk. Ratelend geluid bij starten Bericht door Dennis combi 07 jul Hoort dit op deze manier geconstateerd te worden of niet?

Mijn conclusie is dat het geratel dus niet door de kettingspanner wordt veroorzaakt. Is een 'bekende producteigenschap' volgens Audi. Nou ik dit topic doorgelezen heb, dan zul je je eerst moeten registreren op ons forum. Wil je wel alles kunnen zien en kunnen reageren op topicswat een opluchting. Ook ik denk dat het de startmotor is?

Ik begrijp uit dit verhaal dat de oliedruk continue op 3 bar moet blijven staan? Nogmaals, een gezonde auto heeft voldoende aan de reinigende dopes die in de voorgeschreven motorolie aanwezig zijn.

Maastricht 0 Na uitzetten en opnieuw starten was dit echter verdwenen.

Het lijkt van de voorzijde van het blok te komen, en mijn gevoel zegt dat het wel eens 'iets' met de nokkenasketting zou kunnen zijn.

Misshien langs een lid in de buurt die hier meer kijk op heeft. Merk dit fenomeen ook op wanneer het echt koud is geweest, ratelend geluid na starten auto. Nee heb je en Ja kan je krijgen.