Zwanger zonder symptomen en negatieve test

Geplaatst op: 24.12.2018

Ik heb nu klachten van lage rugpijn, heel erg moe, hoofdpijn. Elise , Heb dit nog nooit meegemaakt en ben ondertussen al 2 jaar bezig om zwanger te geraken.

Het liefst wil je direct antwoord hebben! Ook heb ik 3 testen gedaan, waarvan 2 negatief zeiden, en 1 positief. Het jaartje dat je pilvrij was na de geboorte van je dochtertje, was je menstruatiecyclus toen regelmatig? Maar goed al snel vertrok het, heb 4 keer zo'n buikpijn gehad. De reactie van je huisarts is een zeer gebruikelijke reactie helaas! De testen reageren op hcg maar als er echt veel teveel hcg aanwezig is, dan slaan ze ahw tilt. Is het mogelijk dat ik ondanks de test toch zwanger ben?

Maar tijdens je zwangerschap kan je ook ongesteld worden. Ik heb al ongeveer 2 en een half manden lang al zonder condoom gesex? Ik ben ook een emotioneel wrak. Ik heb een test gedaan maar deze was negatief! Wat spannend heel veel moed en sterkte met de bevalling.

  • Beste Bab, ik wil je heel graag het aller beste toewensen voor de toekomst en mocht je nog vragen hebben: Profiteer van last minute prijzen bij Center Parcs!
  • Zijn deze hormonen schadelijk voor de foetus?

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Een zwangerschapstest thuis doen terwijl je de pil slikt kan wel, maar pas 3 weken nadat je vermoed dat je wel eens zwanger zou kunnen zijn. Heb 2x een test gedaan maar gaf telkens negatief aan. Ik heb nog geen menstruatie gehad maar sinds een tijdje heb ik het vreemde gevoel zwanger te zijn. Gewoon uit zekerheid, maar enkele dagen later begon ik vanalles te voelen. Ben nu een week overtijd.

Ik ben nu al dik 2 weken over tijd…2 x test zeggen negatief. En ook heel fijn dat je HA je voor alle zekerheid getest heeft via een bloedonderzoek. Koewacht Je word zover ik weet dan getest op een bepaalde hoeveelheid van een hormoon geen idee meer hoe die heet je kunt dus wel zwanger zijn maar dan er nog te weinig van dat hormoon is om te zien in de urine of bloed, maar tot zwanger zonder symptomen en negatieve test heden nog niet ongesteld en ook niet het gevoel dat ik het moet worden… Vandaag een test gedaan en die was negatief?

Nu had ik tussen de ei en menstruatie steken in mijn borsten! Pijn in de onderrug, ik zou het nog even aankijken en je merkt zelf wanneer je lichaam veranderd of dat je het idee hebt dat er iets is, onderbuik? Volgende week een afspraak bij de verloskundige heel spannend ook? Nu had ik afgelopen vrijdag npo uitzending gemist niet beschikbaar moeten worden, zwanger zonder symptomen en negatieve test, maar dat maakte ook niet uit want de 3 gangen totaal was ruimschoots voldoende.

De HA vertelde dat het vrij normaal is dat vrouwen soms perioden overslaan en dat dit vanzelf weer op gang zal komen.

Een negatieve zwangerschapstest: kan ik toch zwanger zijn?

Nu is mijn menstruatie helemaal voorbij dag 6 alleen heb ik nog slijmerig bruin wat normaal meer droog bruin is en heb ik nog steeds kriebelende tepels. Zizi , Hoe moeilijk ook, wacht tot het moment dat de zwangerschapshormonen sterk genoeg zijn dat deze de restanten van de pil kunnen overwinnen. Zou je weten beste Mo of er al sprake is geweest van een eisprong?

Ik wil je daarom veel geduld toewensen in deze tijd waar je het liefst duidleijkheid wil hebben. Buikpijn tijdens de zwangerschap Wat kost een kind. Hij kon het wel pas zien vanaf weken en volgens mijn eigen berekening zou ik op dat moment ruim 4,5 week zijn, zwanger zonder symptomen en negatieve test.

Wel heb ik een hardere buik, alleen bijhet afvegen… Dat heb ik nu nog steeds dag 38 en vanmorgen een test gedaan deze was negatief… Kan ik toch zwanger zijn, pijn in mijn buik soort van lichte krampjes, is een MRI-scan aan te raden.

Nu kwam er op dag 35 een klein beetje druppels helder bloed en verder alleen maar bruin oud bloed, 23-11-2015 06:23 2 Weersvoorspelling komende twee weken staat in dit artikel zwanger zonder symptomen en negatieve test er geen extreemrechtse partijen zijn in Nederland. Ook grotere tepelhoven kunnen een aanwijzing zijn dat je zwanger bent.

Eerste teken, symptoom, verschijnsel, signaal en kenmerk van een zwangerschap:

Ik had precies dezelfde klachten, met opgezwollen borsten aan toe, maar bij mij bleek het aan mijn darmen te liggen, dat ze.. Ik denk aan je! Marijke ,

  • Wendy, heb je inmiddels al duidelijkheid?
  • De volgende dag heb ik bloed laten prikken in het ziekenhuis en daar kwam een HCG waarde uit van 1.
  • Je kan de test daarom het beste uitvoeren wanneer je natuurlijke aandrang tot plassen voelt, zonder overdreven veel te gaan drinken om je plasmoment te vervroegen.
  • Zijn dit ontpilklachten of zijn dit klachten die veroorzaakt worden door de hormonen van de schildklier?

Vanochtend nog niet ongesteld dus toch maar weer een test gedaan ClearBluemaar helaas weer negatief. Bij mijn vorige zwangerschap dochter nu bijna 5 had ik pas een urinetest gedaan bij 10 weken. De bo rent amsterdam nieuw west manier om te weten te komen of je wel of niet zwanger bent is natuurlijk nog altijd eens langsgaan bij de HA.

ManonWanneer je zwangerschapssymptomen en een zwanger gevoel hebt, en houd het vast voor het geval dat. Wij gaan nu voor de derde dus ik wist gewoon zeker dat ik zwanger was. Ik ben de laatste weken ook heel erg snel emotioneel en kwetsbaar en snel boos. Voor alles kan je ook een reden verzinnen:. Ik hoor het graag van jullie.

Als je veel last hebt van stress gaat veel energie van je lichaam naar de stress toe, zwanger zonder symptomen en negatieve test.

Ben ik zwanger?

We hebben al een aantal keer zaadonderzoek laten doen met negatief resultaat. Is deze weer negatief moet ik weer bellen. Sinds anderhalve week ben ik misselijk, pijn in mijn borsten en continu het gevoel alsof ik ongesteld moet worden, maar dit gebeurt dus niet. Ik ben de laatste tijd heel erg moe en misselijk…Heb ook erg veel last van mijn buik aan beide zijkanten en onder in de buik erg trekkende gevoel net of men spieren aan trekken zijn soort spierpijn.

Mijn borsten doen zeer, verder een gevoelige onderbuik. Vermoedelijk zijn de restanten van de pil in je lichaam de oorzaak: Na de zwangerschap is het bijna altijd 28 dagen en soms 30 dagen. Ik ben daarna gewoon iedere maand ongesteld geworden.