Bootcamp noorderplas den bosch

Geplaatst op: 04.03.2019

Naast het mulle zand dat alles net een beetje zwaarder maakt, is het bos ook binnen handbereik. Eromheen vind je prachtige natuur waar heerlijk gebootcampt wordt.

Deze locatie biedt weer een uniek uitdagend parcours voor al onze bootcamp trainingen. Sportiom We verzamelen voor de grote trap van de ingang van het Sportiom. Sportpark Prins Hendrik Bij het Sportpark Prinshendrik wordt er getraind als het in de wintertijd te donker wordt om bij de Vughtse Heide te trainen, we verzamelen vlak naast de rotonde aan de Willem de Rijkelaan, vanuit hier zijn er genoeg mogelijkheden voor een uitdagende training.

Wil je lid worden? Ook wel de Maaspoort genoemd. Over Bootcamps Tarieven Locaties Shape it!

Naast het mulle zand dat alles net een beetje bootcamp noorderplas den bosch maakt, is het bos ook binnen handbereik. Den Bosch Oosterplas Het oude zandwinning meer doet nu dienst als recreatieplas. De Noorderplas is een prachtig gelegen meer iets buiten het centrum van Den Bosch.

We verzamelen op de parkeerplaats aan de Pisastraat. Over Bootcamps Tarieven Locaties Shape it.

Naast het mulle zand dat alles net een beetje zwaarder maakt, is het bos ook binnen handbereik. Welkom bij City Bootcamp Den Bosch! Breeakkers-Empel Bij de straat Breeakkers ligt een groot grasveld voorzien van speeltoestellen waarmee je uitdagende bootcamp oefeningen kan doen.
  • Deze locatie biedt weer een uniek uitdagend parcours voor al onze bootcamp trainingen. Sportiom We verzamelen voor de grote trap van de ingang van het Sportiom.
  • Deze locatie is makkelijk te bereiken per fiets of met de auto, bij het stadion heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren en de fiets kan gestald worden naast de grote trap! Den Bosch Zuiderplas De Zuiderplas is het bootcamp terrein voor als je niet vies bent van een beetje afzien en zweetdruppels!

U heeft geen e-mailadres ingevuld.

Naast het mulle zand dat alles net een beetje zwaarder maakt, is het bos ook binnen handbereik. Parkeren kan aan de doorgaande weg Tarweakker of in dichtstbijzijnde parkeervakken in deze wijk. De vijf voordelen van City Bootcamp: Rietveldenweg 16a Op de Rietveldenweg 16A hebben wij onze binnenlocatie waar de boksbootcamps worden gegeven, naast de boks wordt hier ook Personal Training gegeven en hier is ook het hoofdkantoor van City Bootcamp gevestigd!

In Den Bosch en omstreken is er iedere dag wel een bootcamp die bij jou past, of je nou een beginnende of gevorderde sporter bent, iedereen kan bij ons trainen!

  • Lekker samen buiten sporten Resultaat behalen met een glimlach Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt Altijd op fietsafstand. We verzamelen bij het kerkje in Maliskamp.
  • Den Bosch Zuiderplas De Zuiderplas is het bootcamp terrein voor als je niet vies bent van een beetje afzien en zweetdruppels! We verzamelen voor de grote trap van de ingang van het Sportiom.

Verzamelen tegenover het restaurant op de parkeerplaats aan de Loonsebaan Het oude zandwinning meer doet nu dienst als recreatieplas. Verzamelen tegenover het restaurant op de parkeerplaats aan de Loonsebaan Klik hier voor de locatie. Spreekt de eerste les aan, maar twijfel je nog of Bootcamp echt iets voor je is, bootcamp noorderplas den bosch.

De Noorderplas is een prachtig gelegen meer iets buiten het bootcamp noorderplas den bosch van Den Bosch. Leuke oefeningen een prettige aankomst perron thalys amsterdam centraal en bovenal: Onze instructeurs kennen het park op hun duimpje; er is rondom de hele plas geen obstakel meer te vinden waar ze geen bootcamp attribuut van hebben weten te maken.

Start je eigen locatie

We verzamelen bij het kerkje in Maliskamp. Verzamelen tegenover het restaurant op de parkeerplaats aan de Loonsebaan Dan kun je kiezen voor een 6 maanden of jaar abonnement en profiteer van een extra scherpe prijs.

Breng je training naar een nieuw niveau bij de zandverstuiving in Rosmalen!

Verzamelen tegenover het restaurant op de parkeerplaats aan de Loonsebaan Leuke oefeningen een prettige vibe en bovenal: Spreekt de eerste les aan, maar twijfel je nog of Bootcamp echt iets voor je is, bootcamp noorderplas den bosch.

Sportiom We verzamelen voor de grote trap van de ingang van het Sportiom. Op de Rietveldenweg 16A hebben wij onze binnenlocatie waar de boksbootcamps worden gegeven, al dan niet begeleid door een ferm nofilter.

Welkom bij City Bootcamp Den Bosch!

Draai uw scherm voor een betere weergave. Waar wacht je nog op?! Verzamelen tegenover het restaurant op de parkeerplaats aan de Loonsebaan Lekker samen buiten sporten Resultaat behalen met een glimlach Gecertificeerde trainers die jou kennen bij je voornaam Grootste aanbod aan lessen bij jou in de buurt Altijd op fietsafstand.

Voel je vrij om je in te schrijven bootcamp noorderplas den bosch de gratis proefles. We verzamelen op de parkeerplaats bij het strandje aan het Maastrichtsepad. Den Bosch Oosterplas Het oude zandwinning meer doet nu dienst als recreatieplas, bootcamp noorderplas den bosch.

Ik wil direct lid worden. Deze is gelegen aan de andere zijde van de snelweg? We vinden het belangrijk dat al onze leden het naar hun zin hebben, om deze reden the netherlands news in dutch we voor iedereen die lid wilt worden een eerste gratis kennismaking aan.

We verzamelen op de parkeerplaats van de Esso aan de Grobbendoncklaan. Het oude zandwinning meer doet nu dienst als recreatieplas!

De Noorderplas

Den Bosch Oosterplas Het oude zandwinning meer doet nu dienst als recreatieplas. Vraag meteen die gratis proefles aan en dan zien we jou snel in één van onze vele trainingen! Op de Rietveldenweg 16A hebben wij onze binnenlocatie waar de boksbootcamps worden gegeven, naast de boks wordt hier ook Personal Training gegeven en hier is ook het hoofdkantoor van City Bootcamp gevestigd!

Deze locatie is makkelijk te bereiken per fiets of met de auto, bij het stadion heb je de mogelijkheid om gratis te parkeren en de fiets kan gestald worden naast de grote trap!

We vinden het belangrijk dat al onze leden het naar hun bootcamp noorderplas den bosch hebben, bootcamp noorderplas den bosch, om deze reden bieden we voor iedereen die lid wilt worden een eerste gratis kennismaking aan.

Leuke oefeningen een prettige vibe en bovenal: Met n lidmaatschap ben je welkom bij alle lessen Er is professionele begeleiding aanwezig die je op weg helpt Leuke trainingen met een instructeur die je enthousiast maakt Elke dag van de week meerdere lessen voor ieders niveau Een gezellige invloed media op maatschappij groep van mede Bootcampers waar je samen mee sport.

Parkeren kan aan de doorgaande weg Tarweakker of in dichtstbijzijnde parkeervakken in deze wijk.