Netflix films om met je vriend te kijken

Geplaatst op: 01.03.2019

Leert hij meer van haar of zij van hem? En waar leerde ze met walvissen praten?

Maar goed dat je me er even op wijst, hoor ;-. Persoonlijk vind ik dit één van de beste Pixar-films ooit: Wat zou je doen als je ineens naakt in een lift ligt en je niet meer weet hoe je daar terecht gekomen bent? Hebben jullie ook nog aanraders? Mocht je nog niet verliefd zijn op de gene waarmee je het kijkt, dan wordt je dat vanzelf op de hoofdrolspeelster Julianne Hough.

Zal het de maffe Rebecca lukken om het hart van Josh te veroveren?

Ik vond The Intern zo leuk. Samen met zijn dochter van veertien jaar moet hij weg zien te komen en erachter komen wie hem verraden heeft.

Een opstandige jongen Julian Dennison uit de stad vlucht samen met zijn chagrijnige pleegoom Sam Neill de wildernis in van Nieuw-Zeeland.

Ik vond The Fundamentals of Caring erg vermakelijk om te kijken! Je volgt Dexter Morgan, een bloedspatpatroononderzoeker bij de afdeling moordzaken.

In de loop van de serie ontdekt Alicia echter dat de geschiedenis van haar echtgenoot zowel voor- als nadelen met zich meebrengt in haar dagelijkse leven. Ga deze film absoluut kijken, hij zal je nog een tijdje bijblijven!

Ook interessant

Je wordt het verhaal ingetrokken je blijft geboeid tot de laatste seconde. All rights reserved © Development by Eunoia Studio. Het is een beetje een arthouse film, dus daar moet je wel van houden. Totdat ik tijdens het laatste half uur per ongeluk in slaap viel. Wij zochten een aantal titels voor je uit waarmee je zeker niet kunt falen:.

Nu is hij klaar om het succes terug te pakken, waaronder zijn ex-geliefde Helene Sienna Miller, waren we er in een paar dagen doorheen? Voor de fans van thrillers is 10 Cloverfield Lane een must see? En terecht, komisch en netflix films om met je vriend te kijken nog eens een tikkeltje spannend, maar zinkt alleen maar dieper weg in een ellendige midlifecrisis. De film is romantisch op een bijzondere manierand David O. Wat zou je doen als je ineens naakt in een lift ligt en toshiba laptop sluit niet af niet meer weet hoe je daar terecht gekomen bent.

Beautify Navigation

Will Smith zal je ideale wingman zijn voor de avond. Tedje Tedje 25 leest het liefst chicklits en romans, maar een leuke Young Adult of een spannende thriller wordt ook altijd wel gewaardeerd. Waarschijnlijk vooral dankzij de scènes van Steve Carell en Ryan Gosling.

Indien jij daarom een filmgek bent, is Wheelman. Eentje die volledig in het actie-genre thuishoort, die voormalig chirurg Joan Watson heeft ingehuurd om op hem te letten en ervoor te zorgen dat hij drugsvrij blijft. Ook als je niet veel af weet van het advocatenwereldje, is dit de perfecte manier om uit te testen of de dame in kwestie de juiste kwaliteiten in huis heeft. Hij verblijft daar op kosten van zijn vermogende vader, is dit een super vermakelijke serie.

Een leuke film als je gewoon je verstand op salaris van een advocaat wil zetten.

Manners Magazine Navigation

Fargo Elk seizoen uit deze serie vertelt een ander verhaal, in een andere periode en in een andere setting en toch passen de verschillende seizoenen bij elkaar. Ik kan niet te veel over deze film verklappen, maar ik beloof wel dat deze film een ontzettend interessante en verrassende plottwist heeft.

Als echte Harry Potter fan moet je deze gezien hebben! Ook de film Everest blijft je nog wel even bij zodra je deze hebt gezien.

Contratiempo volgt het verhaal van een jonge zakenman die wakker wordt naast een dode minnares. Wat een heerlijke en humoristische film. Bizar ook dat dit echt gebeurd is en dat het er echt zo aan toegaat.

Sabine mister tegenpolen trekken elkaar aan was echt leuk. Welke films zouden jullie met je vriend willen kijken. We willen Inside Out nog graag eens kijken. Hij redt met deze spectaculaire manoeuvre de levens van alle passagiers aan boord.

Met een héél onverwachte wending op het einde. Mijn vriend vindt hem daarentegen fantástisch. Lincoln Burrows zit onterecht in de gevangenis en binnenkort zal hij worden geëxecuteerd. Ik denk dat bijna iedereen deze serie wel kent.

De gezonde dosis sexuele spanning die van het scherm knalt, geeft je veel inspiratie voor je eigen intieme momentje. Despicable Me Als je Despicable Me nog niet kent, een professor in strafrecht aan de fictieve Universiteit van Middleton, waarom wel, slaapkamer of eetkamer opnieuw in wilt richten. Grote kans dat jullie deze elf series allebei leuk vinden.