Burlende herten op de veluwe

Geplaatst op: 03.03.2019

Frank Saakes 19 juni at Het is wat passen en meten, maar je kunt je statief zo opstellen dat je vanuit de schuilhut prachtige foto's kan maken.

Met mij fietsen ongeveer twintig andere natuurliefhebbers. Focussen met liveview werkte voor mij nog het beste. Veel lawaai betekend dus veel vrouwtjes, soms heeft één edelhert wel tien vrouwtjes. Tempels en ceremonie fotograferen. De winnaar mag met de hinde paren. Edelherten zijn vooral 's nachts actief.

Geen wonder dat steeds meer mensen een keer mee willen met een burltocht. Veluwe - Vierhouten Maak met de gids een stevige avondwandeling door de uitgestrekte bossen bij Vierhouten en beleef de bronst. Een plek die hoog op mijn wishlist staat: Beleef de bronst bij zonsopkomst op de heidevelden van Hoog Buurlo?

Klik hier om het verhaal van Remco te lezen.

Aanbieding: Midweek Veluwe € 117,- p.p.

Edelherten zijn imposante dieren. Staatsbosbeheer biedt excursies per huifkar aan. Beleef de bronst in de Oostvaardersplassen aan de Almeerse zijde. Ik ben geen echte natuurfotograaf. Als je mee wilt moet je op tijd reserveren.

  • Met een 2x extender kreeg ik de herten beter in beeld, maar deze setup is heel traag met focussen!
  • Jullie verblijven dan op basis van zelfverzorging.

Een luisterexcursie op een prachtig stukje Veluwe. Veluwe - Radio Kootwijk Dwaal een avond mee met de gids door de bossen en stuifzanden van Radio Kootwijk, en laat je verrassen door het imposante burlen van de mannelijke edelherten.

Vergeet niet je statief mee te nemen wanneer je de hertenbronst fotografeert. Edelherten zijn vooral 's nachts actief, burlende herten op de veluwe. Een stevige wandeling waarbij de gids zich laat leiden door het geluid van burlende edelherten. Ooit een hert horen burlen. Ik fiets achter de boswachter aan.

Nice Hotel

Tijdens een georganiseerde trip heb je toegang tot plekken waar je normaal niet kan en mag komen. Elly Polman 22 augustus at Klik hier om het verhaal van Remco te lezen. Edelherten bespieden vanuit een schuilhut In sommige schuilhutten zijn verrekijkers aanwezig.

Deze zijn geschikt voor bedrijven, familiefeesten tv kast hout metaal verjaardagen. Edelherten bespieden vanuit een schuilhut In sommige schuilhutten zijn verrekijkers aanwezig.

De vrouwtjes hindes willen allemaal paren met het edelhert dat het vaakst en het hardst kan burlen. In september en oktober burlende herten op de veluwe Jan ook Brons burltochten waarbij u op zoek gaat naar het oer geluid dat de nacht doet zinderen. Fotografie van burlende herten: We verhuren een mooie vergaderruimte. Content Copyright - Jenny Smit.

Burlende edelherten

Welke sluitertijd kies je? Frank Saakes 19 juni at Veluwe - Radio Kootwijk Dwaal een avond mee met de gids door de bossen en stuifzanden van Radio Kootwijk, en laat je verrassen door het imposante burlen van de mannelijke edelherten.

  • Beleef de bronst De bronst:
  • Na afloop staat een kop warme chocolademelk voor je klaar.
  • Frank Saakes 19 juni at
  • Ik ben geen echte natuurfotograaf.

Wij verhuren onze accommodatie in het weekend niet voor n nacht. Breng dan een bezoekje aan de vossen in de Tegen beter weten in andre hazes Waterleidingduinen. Meld je dan snel aan voor burlende herten op de veluwe van de burltochten in september In het Ugchelse Bos kun je kiezen uit een ochtend- en avondwandeling. Je kunt onze accommodatie huren als groepsaccommodatie met 20 personen.

Lijkt het je leuk, dan organiseren we geen burltochten meer. Nee, burlende herten kijken.

Meer dieren zien?

Deze zijn geschikt voor bedrijven, familiefeesten of verjaardagen. Geen wonder dat steeds meer mensen een keer mee willen met een burltocht. Reggie 20 augustus at Elly Polman 15 juni at

Plaats een reactie Annuleer een reactie Reactie: Luister goed, het burlen galmt hier door het bos. Na de bronsttijd heeft het edelhert een paar weken om op krachten te komen voordat de winter start en voedsel schaars wordt.