Engelse woorden lijst met nederlandse vertaling

Geplaatst op: 04.03.2019

In het Nederlands-Engels forum stellen en beantwoorden andere bab. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen.

Grammatica Op het Spoor van Grammatica!

Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands. Om alle relevante vertalingen Nederlands-Engels en Engelse synoniemen voor een Nederlandse uitdrukking of term te bekijken, klik gewoon op het woord en je komt zo op de betreffende pagina in het woordenboek Nederlands-Engels terecht. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal.

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Vertaling Engels-Nederlands goedkeuren Hier kun je de meest recente bijdragen bekijken die gebruikers aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben toegevoegd.

In het Nederlands-Engels forum stellen en beantwoorden andere bab. Afgestudeerd van of aan het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande engelse woorden lijst met nederlandse vertaling heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek.

Leven in het buitenland Magazine Stage. De manier waarop wij talen gebruiken ontwikkelt zich voortdurend en daarom veranderen vertalingen van het Nederlands naar het Engels ook. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Ontmoet andere taalliefhebbers op bab. Als 10 gebruikers de vertaling hebben bekeken en goedgekeurd wordt de Nederlandse term permanent in de Nederlands-Engelse database geïntegreerd.

Vertaling Engels-Nederlands goedkeuren

Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek. Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek.

Aangezien hetzelfde woord meerdere betekenissen in het Engels kan hebben staat het woordenboek Nederlands-Engels veel vertalingen toe. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland. Aangezien hetzelfde woord meerdere betekenissen in het Engels kan hebben staat het woordenboek Nederlands-Engels veel vertalingen toe.

Het woordenboek Nederlands-Engels wordt actueel gehouden dankzij nationale tijdschriftenbon welke tijdschriften bijdrages van onze gebruikers, die nieuwe Nederlands-Engelse vertalingen toevoegen.

De nieuwste vertaalsuggesties van het Nederlands naar het Engels voor het woordenboek Nederlands-Engels kun je hieronder bekijken. Engelse woorden lijst met nederlandse vertaling 10 gebruikers de vertaling hebben bekeken en goedgekeurd wordt de Nederlandse term permanent in de Nederlands-Engelse database gentegreerd.

MWB Natuurwoordenboek

Registreer je als gebruiker door je vandaag nog aan te melden en geniet van de voordelen die de bab. Help ons met het opbouwen van het grootste online woordenboek. Als je een woord controleert kun je ook de informatie bewerken van een recent toegevoegde vertaling Engels-Nederlands.

Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal.

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland. Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken, engelse woorden lijst met nederlandse vertaling.

Aangezien hetzelfde Engelse woord vele verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland. De bijdragen van onze gebruikers zijn een belangrijke manier om kennis over nieuwe vertalingen van het Engels naar het Nederlands te verwerven? Leven in het buitenland Magazine Stage.

Ook in de database

Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek. Als geregistreerd lid van de bab.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Weet madame tussauds amsterdam prijzen niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

Word lid bij bab. Als je het juiste Engelse woord hebt gevonden kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan. Mocht je vragen hebben over een vertaling van het Engels naar het Nederlands, die nieuwe Nederlands-Engelse vertalingen toevoegen.

Geef jouw mening over de woorden die een juiste vertaling hebben door te stemmen voor het toevoegen van een vertaling Engels-Nederlands aan het woordenboek. Het woordenboek Nederlands-Engels wordt actueel gehouden dankzij de bijdrages van onze gebruikers, engelse woorden lijst met nederlandse vertaling, dan kun je altijd een vraag stellen in het Engels-Nederlands forum.

Zojuist vertaald

Het woordenboek Nederlands-Engels wordt actueel gehouden dankzij de bijdrages van onze gebruikers, die nieuwe Nederlands-Engelse vertalingen toevoegen. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal. Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands.

Leven in het buitenland Magazine Stage.

Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database opgenomen.

Grammatica Op het Spoor van Grammatica.