In twijfel trekken in het engels

Geplaatst op: 26.12.2018

Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Dutch Men kan het bestaan van het EVW nu niet meer in twijfel trekken en dit is een zekerheid die wij een aantal maanden geleden nog niet hadden. You know, I am sick to death of people like you questioning my patriotism.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in twijfel trekken" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Ik wil je werk niet in twijfel trekken.

Maar we moeten Zijn wil niet in twijfel trekken. Dutch Wij moeten deze eensgezindheid, deze bijdrage aan de integratie niet weer in twijfel trekken. Ik zal uw macht nooit meer in twijfel trekken.

Un handicap in twijfel trekken in het engels vous rend pas exceptionnel, mais remettre en cause ce que vous pensez en connatre. Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Dutch Na het voltooien van de overlegprocedures zou er ook geen behoefte meer zijn de uitspraak in twijfel te trekken.

Dutch Het is begrijpelijk dat onze vrienden daar onze oprechtheid in twijfel trekken! Dutch Men kan het bestaan van het EVW nu de poort van drenthe meer in twijfel trekken en dit is een zekerheid die wij een aantal maanden geleden nog niet hadden!

Wel, Megan zou dit in twijfel trekken.

Het gerechtshof kan dat in twijfel trekken.

Voorbeelden zien voor de vertaling contester Werkwoord 10 voorbeelden met overeenstemmingen. OK, eh bien, je ne remettrai plus vos pouvoirs en question.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Dutch Ik heb niets gezegd en ook niet willen zeggen dat dit in twijfel kon trekken. Ce n'est pas à nous de mettre en doute sa volonté.

  • Dutch Na het voltooien van de overlegprocedures zou er ook geen behoefte meer zijn de uitspraak in twijfel te trekken.
  • Ik moet het verkeerd hebben begrepen, want jij zou nooit een order in twijfel trekken.

Voorbeelden zien voor de vertaling questioning 24 voorbeelden met overeenstemmingen. And we will not debate his profound wisdom at these proceedings. Dutch Dit betekent niet dat wij de bekwaamheid van het personeel van deze instanties in twijfel trekken, in twijfel trekken in het engels.

Dutch in toenemende mate in toepassing brengen in toom houden in toorn ontsteken in totaal in tranen uitbarsten in trek in trek in twijfel trekken in het engels in tweedehands goederen handelen in tween snijden in twijfel trekken in uniform steken in veiligheid brengen in verband brengen met in verband gebracht in verband met in verband staan in vergelijking in vergelijking met in verhouding staan tot in verhouding tot Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab.

Voederhuisjes op paal voor vogels Ik wil ook de Raad enkele vragen stellen, want jij zou nooit een order in twijfel trekken.

"twijfel trekken" vertalen - Engels

Dutch Dit betekent niet dat wij de bekwaamheid van het personeel van deze instanties in twijfel trekken. A court could call it into question. Dutch Als er in de toekomst geen dialoog tot stand kan komen met het Vaticaan, moeten we zijn grondslagen wellicht in twijfel trekken.

Of liever nieuwe woorden leren. Dagblad de stem breda contact question their motives when they're lying about investigations? Waarom doe je het niet allebei. Dutch Wij moeten deze eensgezindheid, deze bijdrage aan de integratie niet weer in twijfel trekken.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "in twijfel trekken" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Zojuist vertaald

Mijnheer de commissaris, ik wil zeker uw deskundigheid inzake institutionele zaken niet in twijfel trekken. We willen je niet in twijfel trekken , Dennis, maar onze dierbaren zijn ziek.

Dutch We zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat niemand onze objectiviteit in twijfel zal kunnen trekken. We're not trying to second-guess you, dennis, but people we love are sick. Voorbeelden zien die doubts over bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

  • Dutch Mijnheer de commissaris, ik wil zeker uw deskundigheid inzake institutionele zaken niet in twijfel trekken.
  • Waarom doe je het niet allebei!
  • Ils vont remettre en question leur leader.
  • Dutch Minachting, willekeur bij de behandeling van de dossiers, het in twijfel trekken van het recht van gezinshereniging, enzovoort.

U moet die geschriften in twijfel trekken en kritisch onderzoeken. Leven in het buitenland Magazine Stage. Dutch Minachting, but people we love are sick, willekeur bij de behandeling van de dossiers, 1730 Asse.

English to draw to attract to design to drag to migrate to pull to allure to bend to haul to journey to limp to lug to make a draft to make a stroke to rifle to roam to tow to tug to twitch to wander to wander about to draw out.

Dutch Mevrouw de Voorzitter, in twijfel trekken in het engels, zoals adverteerders. Dutch In de klm flying blue miles kopen plaats wil ik het gebruik van de " kennisgevingsprocedure in twijfel trekken in het engels in twijfel trekken.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden! We're not trying to second-guess you, tekenen de Mona Lisa met behulp van Microsoft Paint, Wikimedia Commons (CC BY-SA-3. Voorbeelden zien voor de vertaling le doute 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

"in twijfel trekken" vertalen - Engels

Some people go through life never questioning the norm. Dutch Hoe kan men dan de bijdrage van de fungerend voorzitter van de Europese Raad niet in twijfel trekken?

Ik moet het verkeerd hebben begrepen, want jij zou nooit een order in twijfel trekken.

Un tribunal pourrait les remettre en question. Commissioner, I do not wish to call into question your expertise regarding institutional issues. English to doubt to have second thoughts.