Leen bakker kast verona handleiding

Geplaatst op: 21.01.2019

Dit artikel is succesvol aan uw lijst toegevoegd. Meer kleuren Minder kleuren. De kledingkast wordt geleverd met 2 roedes en 2 legplanken en is eenvoudig uit te breiden met extra legplanken en een ladenblok.

Als je artikelen bestelt die door Leen Bakker en direct door de leverancier worden thuisbezorgd, dan ontvang je op de bezorgdag meerdere leveringen. Daar ging het fout, de kast viel als een kaartenhuis inelkaar…. Zweefdeurkast Verona karinvanrijs op 01 november over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen.

Deze kunnen dus ook weer ingeleverd worden bij het filliaal. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd. Je kunt maximaal 4 producten vergelijken.

De medewerker ter plaatse vond mijn verhaal maar vreemd en was van mening dat de kast niet goed inelkaar was gezet. Je e-mailadres is niet ingevuld. Je e-mailadres is niet ingevuld. De belangrijkste eigenschappen van deze kleerkast: Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd.

  • De kledingkast wordt geleverd met 2 roedes en 2 legplanken en is eenvoudig uit te breiden met extra legplanken en een ladenblok. Altijd op de hoogte van de acties van Leen Bakker?
  • De belangrijkste eigenschappen van deze kleerkast: Uw medewerker ging hier niet mee akkoord en stelde voor dat ik een klacht ging indienen.

Klacht: Zweefdeurkast Verona

Meer kleuren Minder kleuren. De kast heeft een praktische spiegeldeur. Ik heb aangegeven dat ik het bedrag van euro terug wil ontvangen OF ik wil een andere kast uitkiezen welke wel van goede kwaliteit is en waarbij ik eventueel zelf nog een bedrag moet bijleggen.

Schuifdeurkast Verona - grijs - xx64 cm. Bekijk een andere kleur:

  • Montagevoorschrift Dit product dien je zelf te monteren handleiding bijgevoegd Onderhoudsvoorschrift Afnemen met klamvochtige doek met een mild schoonmaakmiddel. Klantenservice Hoe werkt onze webshop?
  • Bruin Product afmetingen cm:

Leen Bakker staat voor je klaar. Wit Product afmetingen cm: Het strakke ontwerp van de Verona en de grijs eikenkleur zorgen voor een warme en landelijke uitstraling. Deze kast heeft een afmeting van xx64 hxbxd. De medewerker aan de telefoon heeft aangegeven dat ik onder vermelding van het T nummer op de bon mooie engelse gedichten over liefde de naam van het product een klacht kan leen bakker kast verona handleiding op mail adres info leenbakker.

Deel jouw kennis over dit product

Zweefdeurkast Verona karinvanrijs op 01 november over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen. Dit artikel wordt binnen werkdagen bezorgd We doen ons uiterste best om dit artikel op tijd te bezorgen. Dit artikel is succesvol aan uw lijst toegevoegd.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging is vertraagd, leen bakker kast verona handleiding. Online gekochte artikelen kun je binnen dagen bedenktijd retourneren Om dit artikel te retourneren kun je gebruik maken van onze ophaalservice. Meer kleuren Minder kleuren. Raadpleeg de klantenservice pagina's voor alle informatie over bezorgen en afhalen.

Heb je een soortgelijke klus?

De medewerker ter plaatse vond mijn verhaal maar vreemd en was van mening dat de kast niet goed inelkaar was gezet.

Maak een afspraak via de Klantenservice, de kosten van deze retourzending zijn voor eigen rekening. Schuifdeurkast Verona is een stijlvolle schuifdeurkast in eikenkleur.

  • De kast was niet op voorraad en moest besteld worden.
  • Dit artikel is succesvol aan uw lijst toegevoegd.
  • Leen Bakker staat voor je klaar.
  • Meer kleuren Minder kleuren.

De kledingkast wordt geleverd met 2 roedes en 2 legplanken en is eenvoudig uit te breiden met extra legplanken en een ladenblok. Klik op OK om je tijd te verlengen met 0 minuten. Voeg toe aan verlanglijst. Bekijk een andere kleur: Altijd op de hoogte van de acties van Leen Bakker. Klik op OK om je tijd te verlengen met 0 minuten. Maak een nieuwe leen bakker kast verona handleiding.

Specificaties

Het strakke ontwerp van de Verona en de grijs eikenkleur zorgen voor een warme en landelijke uitstraling. Op konden wij de kast bij hetzelfde filliaal afhalen. Maak een nieuwe verlanglijst.

Meld uw Klacht over Leen Bakker. Raadpleeg de klantenservice pagina's voor alle informatie over retourneren en ruilen. Het is de hele kast met uitzondering van de schuifdeuren A: .