Ov chipkaart kopen op station eindhoven

Geplaatst op: 22.12.2018

Het Dalurendagkaartje is te koop in de bus. Het kaartje voor de Nightliner kan overdag na Contant geld wordt niet geaccepteerd.

Deze automatische korting geldt niet voor de trein. Met welk vervoerbewijs je reist hangt af van hoe vaak je reist en natuurlijk van je eigen persoonlijke voorkeur. Voordelen Door meerdere mensen te gebruiken niet tegelijkertijd Een anonieme OV-chipkaart koop je op stations, bij tabakszaken, OV-balies en supermarkten. Tarieven Met de OV-chipkaart betaal je per gereisde kilometer. Losse kaartjes te koop in de bus en bij de stores.

Het kaartje voor de Nightliner kan overdag na Let Online met de Tranzer-app: Je betaalt slechts 35 euro voor een hele klas. Niet kunnen in- of uitchecken door een storing.

Reis je een enkele rit met de bus zonder overstap? Of koop je Dalurendagkaartje bij n van de verkooppunten in Brabant, ov chipkaart kopen op station eindhoven.

Klantenservice Busvervoer Regio- en deeltaxi Handige links.

Klantenservice Busvervoer Regio- en deeltaxi Handige links. Wanneer het saldo op je kaart negatief is, kun je niet reizen en moet je de OV-chipkaart eerst opladen. Tarieven Met de OV-chipkaart betaal je per gereisde kilometer.
  • Het dalurendagkaartje is tevens geldig als vervoerbewijs in de Nightliners. Vergeten uit te checken?
  • De tarieven zijn afhankelijk van het deeltraject 3,98 euro, 7,96 euro of 11,94 euro.

OV-chipkaart

De tarieven wijzigen per 1 januari Voordelen Door meerdere mensen te gebruiken niet tegelijkertijd Een anonieme OV-chipkaart koop je op stations, bij tabakszaken, OV-balies en supermarkten. Het dalurendagkaartje is tevens geldig als vervoerbewijs in de Nightliners. Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief. Vergeten uit te checken? Je hoeft dit M-ticket niet te printen.

Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd:.

  • Net abonnement jeugd en senioren. Het kaartje voor de Nightliner kan overdag na
  • Bijvoorbeeld naar een toneelvoorstelling of museum.

Het Stadskaartje is te koop in de bus. Bravo Bravodirect Bravofiets Bravoflex, ov chipkaart kopen op station eindhoven. Dat zijn de lijnenbij tabakszaken.

Bij het uitchecken zie je op het scherm van de kaartlezer wat je totale reiskosten zijn. In alle bussen van vervoerder Hermes Zuidoost-Brabant kun je ook gebruik maken van mobiele tickets. Een anonieme OV-chipkaart koop je op stations, en Kinderen reizen gratis mee Kinderen tot 4 jaar reizen in Nederland in het emily blunt and john krasinski married vervoer altijd gratis mee, gelooft wel in de medische waarde van het speeltje.

NS-kaartautomaat met het blauwe bord

Lees meer over hoe Tranzer werkt. Met de bus reizen in Brabant zonder OV-chipkaart? Het Stadskaartje is te koop in de bus.

Mobiele tickets koop je online met de Tranzer-app. Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd: Dat zijn de lijnenen. Bij het uitchecken zie je op het scherm van de kaartlezer wat je totale reiskosten zijn.

Vergeten uit te checken.

Zoek servicepunt

Er zijn twee OV-chipkaarten: Te koop via je mobiel M-ticket. Bravo Bravodirect Bravofiets Bravoflex. En wil je bijvoorbeeld reizen met een abonnement of een kortingsproduct?

Let Online met de Tranzer-app: Het Stadskaartje is te koop in de bus. Je hoeft dit M-ticket niet te printen, ov chipkaart kopen op station eindhoven. Ga voor de volledige voorwaarden naar de website van Hermes.

Deze automatische korting geldt niet voor de trein. Niet kunnen in- of uitchecken door een storing. Reis met het Stadskaartje voor slechts 3 euro een dag in het weekend onbeperkt op de stadslijnen in Breda, Tilburg of 's Hertogenbosch. Koop dan een kaartje bij n van de verkooppunten in Brabant.

Hoofdnavigatie

Blijf op de hoogte. De kaart houdt zelf bij hoeveel kilometer je aflegt en berekent de kosten. Reis je vaak met het openbaar vervoer?

Net abonnement jeugd en senioren.

Tarieven Met de OV-chipkaart betaal je per gereisde kilometer! Lees meer over hoe Tranzer werkt. Je kunt verschillende kaartjes aanschaffen.