Restaurant nieuw schaijk in schaijk

Geplaatst op: 04.03.2019

Het was super ze waren kei lekker. En zeker de locatie bij het raam, wij komen zeker terug. Eerst was er maar 1 vlieg, later op de avond kwamen er steeds meer.

We hebben lekker te eten gehad. Deel op Facebook Deel op Twitter. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Veel keuze op de kaart. Paneermeel er bovenop ze leken wel gekookt. Hartelijk welkom, nette en goede bediening, en goede prijs kwalietijd.

T was heel gezellig, het witte goud en in een heerlijke soep op en hebben er van genoten en is het proeven vast en zeker waard, de hele Fam. Het eten was goed alleen de boontjes hadden wat gaarder mogen zijn.

Het personeel was erg gastvrij en heeft ons erg verwend met het bedienen van drankjes en het drie-gangenmenu en niet te vergeten de verse asperge, restaurant nieuw schaijk in schaijk, prachtig interieur. Nederland Nederland Belgi Servi. Gisteren daar prima gegeten.

  • Komt absoluut niets tekort.
  • Tot ziens bij Nieuw Schaijk! Het eten was goed vonden wij.

Voor de lekkere na gerechten hadden we nog plaats over jammer dat er geen koffie meer bij kon. Zitruimte zitplaatsen Maximaal 30 personen in één groep. U heeft keuze uit alle voorgerechten, alle hoofdgerechten en al onze desserts,- en koffiespecialiteiten.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Ik ga altijd met een volle buik naar huis en dat voor zo weinig geld. Overall was het goed vertoeven bij nieuwe schaijk goed eten voor een redelijke prijs. Was weer lekker jammer dat de menukaart niet vaak veranderd verder weer heerlijk gegeten kom er al jaren.

  • Zoals al jaren lekker eten voor een goede prijs met een gezellige sfeer en uitstekende bediening. Goede bediening, goed eten, alleen jammer dat de oude eigenarese de sfeer naar beneden haalt door selectief gezellig te doen.
  • Daarnaast zijn wij expert in het organiseren van feesten en partijen.

Goede bediening, goed eten, jammer dat we tijdens het bestellen niet werden gewezen op het prachtige saldebufet! Daarna liep het vlotter, voor onze doen lang. We hadden een tafeltje aan het raam in de serre uitgezocht maar het tochtte vreselijk. Liesbeth van der Spoel 3 punten! De eigenaar kwam nog een gezellig peertjes in rode wijn maken.

Salade zag er verlept uit. We hebben een gezellige avond gehad, restaurant nieuw schaijk in schaijk.

Groepsdiner vanaf 15 personen

Voor de lekkere na gerechten hadden we nog plaats over jammer dat er geen koffie meer bij kon. Heerlijk gegeten, goede bediening en ook voortreffelijke glutenvrije mogelijkheden. Alleen jammer van de vliegen.

Zeker de moeite waard. Trees en Theo Cuppen. Is alleen jammer dat we n hele omweg hadden moeten maken i. T was heel gezellig, gaan zeker weer terug, goed service. Is voor herhaling zeker vatbaar. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed!

Dinerkaart

Tot ziens bij Nieuw Schaijk! Aan te bevelen restaurant. Komen al jaren - al dan niet met familie en kennissen - naar deze voortreffelijke plek verjaardagen, jubilea ed.

Het was heel goed eten en drinken, het witte goud en in een heerlijke soep op en hebben er van genoten en is het proeven vast en zeker waard. Men geeft je het gevoel dat je gast bent in een ongedwongen sfeer. Toch nog een toetje ondanks de strakke buik! Snitsels zagen er niet uit een dikke vette laag. Gisteren daar prima gegeten. Het personeel was erg gastvrij en heeft ons erg verwend met het bedienen van drankjes en het drie-gangenmenu en niet te vergeten de verse asperge, friet veel en restaurant nieuw schaijk in schaijk te vet.

Snitzel leek wel uit de magnetron te komen, vriendelijk gezellig personeel?

Contactgegevens

Het eten was heerlijk en de keus is heel groot. Het was er heel druk maar we hebben niet lang hoeven te wachten. Tom van der Wijst. Diëten Glutenvrij Vegetarisch Lactosevrij.

Snitzel leek wel uit de magnetron te komen, friet veel en veel te vet. Het is zeker dat ik ervan genoot. Het eten was heerlijk en de keus is heel groot.