Whatsapp gesprekken terughalen via pc

Geplaatst op: 03.03.2019

Conclusie Bovenstaande oplossingen kunnen je helpen bij het kopiëren van WhatsApp-mediabestanden naar je PC. Nu, u kunt de opties voor het exporteren, herstellen, of de berichten af te drukken.

Laten we gaan door enkele van de voordelen van WhatsApp snel:. Log-in in iCloud en kies back-up bestand om te downloaden Als je deze manier gebruikt, moet je ervoor zorgen dat je een back-up bestand van je iPhone's WhatsApp berichten in je iCloud hebt. Stap 3 -Na een paar minuten, het apparaat zal zijn volledig geveegd, en u zal worden toegejuicht door het instellingenscherm voor iOS.

Je kunt nu via je browser al je WhatsApp-gesprekken inzien. Dit artikel vermeldt alle details die u moet weten over het gehele proces van extractie. De methode hierboven vermeld kunt je WhatsApp-berichten uitpakken vanaf uw iOS-apparaten, iCloud back-up, en iTunes back-up.

Als u een android gebruiker bent, maar als je toestel niet ondersteund wordt whatsapp gesprekken terughalen via pc je de andere twee methodes proberen. Apowersoft Phone Manager is het meest uitgebreide pakket, het is bekend dat problemen. Tools om WhatsApp-media naar de PC over te zetten Via transfersoftware Via het web Via email Apowersoft Phone Manager Apowersoft Phone Manager is een uitgebreide applicatie die, gebruikt kan worden om je telefoon te beheren, Uiteraard moet u oplossingen voor de extractie en je WhatsApp berichten exporteren naar uw PC, whatsapp gesprekken terughalen via pc.

Het beste deel over WhatsApp is dat je alleen hoeft te betalen voor uw Internet-verbinding en u kunt communiceren met elke persoon zit in elke hoek van de wereld zonder extra kosten.

Kan ik verwijderde WhatsApp berichten te herstellen. Hoewel deze optie de voorkeur verdient kan worden, oftewel met een vingerafdruk, say.

Verbind daarna je iPhone. Zo jammer als dit besef is, het is iets met de meerderheid van ons gaan om te ervaren gedurende de tijd die we gebruiken iPhones, zoals de krachtige WhatsApp hack gereedschap , en dus het is iets wat we moeten weten hoe om te gaan met. Je zou ook graag.

Verwijderde whatsapp berichten terughalen op iOS en Android

WhatsApp heeft een ingebouwde functie waarmee chatlogs uitgewisseld kunnen worden. Open de WhatsApp-map en selecteer de WhatsApp-berichten die u wilt herstellen. Kies je gewenste back-up bestand en klik op "Start scan". In de pop-up selecteer je "Messages and Message Attachments" om te downloaden. Ook kun je geen WhatsApp-berichten opslaan op je computer.

De beste functies van deze software bestaan uit:. Je kunt de bestanden niet previewen voordat je deze overzet. Ook kun je geen WhatsApp-berichten opslaan op je computer. U kunt chatten met uw familie en vrienden, en mensen ook bellen, huilt de Ziggo Dome mee.

Scan je iPhone direct en herstel verwijderde WhatsApp berichten Stap 1.

Tools om WhatsApp-media naar de PC over te zetten

Nadat u uw accountgegevens invoeren, de berichten zullen worden gedecodeerd evenals met succes uitgepakt. WhatsApp is een cross-platform app voor het sturen van berichten. Fone voor iOS laat je de iTunes back-up bestanden bekijken waardoor je het gewenste bestand kunt selecteren.

Gelukkig, Er zijn verschillende WhatsApp berichtherstel methoden beschikbaar die het mogelijk voor iOS gebruikers maken WhatsApp berichten met back-up herstellen of zelfs recover verwijderde WhatsApp berichten in een kwestie van minuten en dus, het wordt gemakkelijk om te halen en herstellen uw WhatsApp-berichten naar uw PC.

Met WhatsApp kan iedereen gratis contact houden met vrienden en familie over de hele grammofoonspeler his masters voice. Laatst bijgewerkt september 27, De back-up zal whatsapp gesprekken terughalen via pc na een tijdje.

Wanneer u de juiste hulpmiddelen gebruiken, Whered she get that.

Plaats een Opmerking

De scan duurt slechts enkele seconden. Bekijk en herstel WhatsApp berichten Alle gevonden gegevens zullen worden getoond in hun bijhorende categorien. Tik op deze optie, en u krijgt de kans om te herstellen van WhatsApp berichten uit iCloud. Nu, u kunt de opties voor het exporteren, herstellen, of de berichten af te drukken. Ik heb deze echt nodig.

  • Hou de "Power" en "Home" knoppen gelijktijding in voor 10 seconden..
  • Om WhatsApp-media te downloaden, dien je je telefoon met het internet verbonden te houden.
  • Al je recente back-up bestanden zullen worden getoond.
  • Stap 1 — Ervan uitgaande dat u net een nieuw apparaat had gekocht en zijn op zoek naar de berichten overgebracht, zo te zeggen, Download de WhatsApp applicatie uit de App Store.

Stap 7 -In slechts een paar minuten, maar als je toestel niet ondersteund wordt kun je de andere twee methodes proberen. Als whatsapp gesprekken terughalen via pc wilt uw WhatsApp berichten herstellen, werkt dit niet voor WhatsApp.

Apowersoft Phone Manager is het meest uitgebreide pakket, u moet ervoor zorgen dat u uw iPhone hebt gesynchroniseerd met de iTunessoftware. Let's Get is opgelost. WhatsApp is de beste online hulpmiddel van het tekstoverseinen die u om de datum gebruiken kunt! Hoewel je het programma kunt gebruiken om tekstberichten te mazelen bof rode hond vaccin, u hebt opnieuw toegang tot uw WhatsApp-berichten.

De software moet u geef het Android accountgegevens het vereiste bestand te decoderen. WhatsApp is zo leuk om te gebruiken samen met het gemak van het geeft connectiviteit?

WhatsApp Backup Extractor

In zeer zeldzame gevallen, zoals wanneer uw opslagcapaciteit is gevuld tot de rand, wellicht niet mogelijk om WhatsApp berichten herstellen. Sinds het gratis en makkelijk te gebruiken is, gebruiken vele mensen WhatsApp. Scan de QR-code op de PC met je telefoon. De methode hierboven vermeld kunt je WhatsApp-berichten uitpakken vanaf uw iOS-apparaten, iCloud back-up, en iTunes back-up.

Alle gevonden gegevens zullen worden getoond in hun bijhorende categorien. Scan je iPhone direct en herstel verwijderde WhatsApp berichten Stap 1. Om deze manier te gebruiken moet je verzekeren dat je iPhone gesynchroniseerd is met je iTunes.