Zelf gratis online enquete maken

Geplaatst op: 18.12.2018

Wanneer je tijd, moeite en geld wilt besparen, registreer jezelf dan gratis en ervaar hoe makkelijk het is om met onze tool online enquêtes te maken! Alle soorten vragen zijn beschikbaar en worden ondersteund.

U kunt enkele antwoorden inzien evenals geaggregeerde rapportages. Uw deelnemers kunnen uw vragen op elk apparaat beantwoorden: Tevredenheid onder medewerkers zorgt niet alleen voor een goede sfeer binnen de organisatie, maar is ook bepalend voor hoe de klanten de organisatie gaan zien. Kies één van onderstaande opties: Van multiple choice, rating scales en checkbox vragen tot open vragen.

Creëer een onbeperkt aantal enquêtes en verzamel zo veel antwoorden als u wilt. Geordend en geanalyseerd De reacties op je enquêtes worden netjes en automatisch verzameld in Formulieren, zodat je altijd toegang hebt tot realtime informatie en diagrammen met reacties.

Binnen een paar muisklikken een enquete maken 2. Het was nog nooit zo makkelijk geweest om een enquete te maken. Uw deelnemers kunnen uw vragen op elk apparaat beantwoorden: Verdere opmerkingen voor studenten: Schrijf u in met uw school e-mailadres en haal automatisch voordeel uit uw gratis studentenaccount. Google Formulieren is responsief.

Door de sleepfunctie kunnen de juiste vragen eenvoudig ingevoegd worden en kunnen de vragen gemakkelijk in volgorde veranderd worden. Ontvang snel antwoorden Plan je volgende kampeervakantie, verwerk inschrijvingen voor een evenement, publiceer snel een korte poll, verzamel e-mailadressen voor een nieuwsbrief, stel een popquiz samen en nog veel meer.
  • Maak uw eigen vragenlijst met onze snelle en intuïtieve enquête tool. Laat je enquete direct invullen door respondenten via het internet 4.
  • Deel uw enquête link via uw website, email, Facebook, Twitter enz. Er kan gekozen worden uit verschillende soorten designs betreft kleur.

Enquêtes met stijl

Ik accepteer de Algemene Voorwaarden. Wil je weten hoe tevreden de medewerkers in jouw organisatie zijn Heb jij een enquete gemaakt, maar moeite om respondenten te vinden? Meer dan 1,, van gebruikers over de hele wereld hebben zich geregistreerd en zijn blij met ons product! Je kunt zelf de kleuren en de uitstraling van de vragenlijst bepalen.

Het was nog nooit zo makkelijk geweest om een enquete te maken! Het verstrekken van een dergelijk aanbod is alleen mogelijk voor ons door het gebruik van geautomatiseerde controles via student e-mailadressen.

  • Personeel en Organisatie Klanttevredenheid onderzoek Evenementen. Verzamel en orden alle gewenste informatie met Google Formulieren.
  • Meer dan 1,, van gebruikers over de hele wereld hebben zich geregistreerd en zijn blij met ons product!

Maak onbeperkt enqutes en verzamel zo veel antwoorden als u wilt. Al naar gelang je voorkeur kun je kiezen uit verschillende formats. Zeer gebruiksvriendelijk Door de hoge gebruiksvriendelijkheid is iedereen in staat om een online enquete te maken. Kies n van onderstaande opties: Deze studentenkorting is van toepassing op enqutes die tijdens uw studie worden uitgevoerd. U kunt uw eigen kleuren en logo aan de vragenlijst toevoegen, onder andere met behulp van de software van zelf gratis online enquete maken derde partij.

Deze aanbieding is geldig zolang uw student e-mailadres geldig is.

Je kan enquêtes invullen via elk toestel

Geen moeilijke instructies vooraf! Uw gebruikers zullen dit geweldig vinden en u belonen met hoge respons percentages. Alle antwoorden kunt u automatisch zien in een grafiek diagrammen en op een kwantitatieve manier. De drempel voor respondenten om de vragenlijst in te vullen wordt hierdoor lager.

Binnenkort lanceren wij ons volledige vernieuwde design, zelf gratis online enquete maken. Via een van onze relaties werden we gewezen op Enquete. Creer een onbeperkt aantal enqutes en verzamel zo veel antwoorden el chiringuito cala gracioneta menu u wilt.

Alle soorten vragen zijn beschikbaar en worden ondersteund. Als dit het geval is, zullen wij contact met u opnemen per e-mail?

Maak eenvoudig een enquête en krijg snel antwoorden

Ga nu aan de slag Klaar om je eerste enquête op te stellen? Wij bieden een enorme hoeveelheid soorten vragen aan waaruit u kunt kiezen. Hierdoor wordt de enquete overzichtelijker.

Professioneel en reclamevrij De vragenlijsten ogen professioneel en zijn reclamevrij. In realtime bewerken Wanneer iemand je document bewerkt, kun je de cursor zien terwijl er wijzigingen worden aangebracht of tekst wordt gemarkeerd.

Bedankt voor uw begrip. Laat je enquete direct invullen door respondenten via het internet 4. Voer uw enqute uit U kunt zelf uitkiezen wie u mee laat doen aan uw enqute; van klanten, vrienden of website bezoekers tot aan iedereen die onder uw doelgroep valt, klasgenoten.

Als een bedrijf uw wetenschappelijke werk sponsort, ook die waarvoor middelen ingezet vpn verbinding opzetten synology voor andere opgaven, te deactiveren, zelf gratis online enquete maken. Alle soorten vragen zijn beschikbaar en worden ondersteund.

Zeer gebruiksvriendelijk Door de hoge gebruiksvriendelijkheid is iedereen in staat om een online enquete te maken! Profiteer van een gratis flat rate product.

Een geweldige online enquête-tool voor studenten - 100% gratis!

Analyseer uw resultaten Alle antwoorden van uw deelnemers worden in real-time weergegeven. Voor mijn afstudeeronderzoek was ik opzoek naar een manier om online enquête te maken en af te nemen. Voer uw enquête uit U kunt zelf uitkiezen wie u mee laat doen aan uw enquête; van klanten, medewerkers, vrienden of website bezoekers tot aan iedereen die onder uw doelgroep valt. Controleer of uw universiteit wordt ondersteund:

Voor mijn afstudeeronderzoek was ik opzoek naar een manier om online enqute te maken en af te nemen. Er kan zelf gratis online enquete maken worden uit verschillende soorten designs betreft kleur. Met onze intutieve software kan je binnen happy birthday god bless you wallpaper minuten zelf een online enqute maken.

Download de antwoorden De individuele antwoorden van de respondenten kunnen gedownload en gebruikt worden in excel of SPSS om er vervolgens statistische analyses mee te maken.